Tuğba Altıntop Estetik Oldu

KadinlarKulubu

Portal Editör
İçerik Editörü
21 Ağustos 2011
5.186
595
Tuğba Altıntop, Geçirdiği Kazadan Sonra Estetik Yaptırdı
Tuğba Altıntop, Çanakkale Saroz'daki yazlığında geçirdiği talihsiz kazadan sonra yaptırdığı estetikle bambaşka biri oldu.

İnternetten Para Kazanmak Hayal Değil! Acele Edin!
Yeğeninin yaş gününü kutlamak için Çanakkale Saroz’daki yazlıklarına giden Tuğba Altıntop, yaşadığı talihsiz kazanın ardından estetik operasyon geçirdi.

BAYILIP DÜŞMÜŞTÜ

Yazlıklarının bahçesinde uzun süre güneşlenen Altıntop, daha sonra su almak için kalktığında birkaç adım sonra başının dönesi sonucu dengesini kaybederek sert bir şekilde beton zemine düşmüştü. Ciddi şekilde yaralanan ve burnu kırılan Tuğba Altıntop’un dişlerinde de kırıklar oluşmuştu.

KAZA SONRASI ESTETİK OPERASYON

Altıntop'un evde geçirdiği kaza sonrası yüzüne cam kırıkları battı ve izler kaldı. Yüzündeki camlar çıkarıldıktan sonra kalan izler giderildi ve Tuğba Altıntop’un yüzüne yağ enjeksiyonu yapıldı. Kaza sırasında burnunun kırıldığını instagram hesabından duyuran Altıntop, yeni yüzüyle hayranlarını şaşırttı.

HAYRANLARI TEPKİ GÖSTERDİ

Geçirdiği kazayı bir estetik operasyon için fırsat bilen Altıntop, hayranlarının tepkileri karşısında instagram hesabından şu açıklamayı yaptı: “Burnum kırık mı kalsaydı ya da yapılmış burnum orantısız kalsaydı yüzüme cam kırıkları battı ve izler vardı. Ameliyatta çıkarıldı cam kırıkları. Yağ enjeksiyonu yaptırdım yüzüme. Ama hayatımın bana verdiği her iz beynimde

Bence estetik yaptırmak için düşmüş ayağına yatmış. Günahını almak istemem ama planlı gibi geldi bana şahsen..

Show tw de bi kadin wardiya moda porgrami sunan adini hatirlyamiyorm ayni ona benzemis. Yanlis yapmis bence

Tuğba Altıntop, Operatör Doktor İlker Manavbaşı tarafından yapılan bir dizi estetikle başka birine dönüştürüldü.
Güneş'te yer alan habere göre Rafet El Roman’ın eski eşi, manken Tuğba Altıntop geçen günlerde başına güneş geçince yere düştüğünü söylemiş, kaza sonrası burnunun kırıldığı, dişlerinin döküldüğü ve yüzüne cam kırığı battığını açıklamıştı.

Altıntop’un Operatör Doktor İlker Manavbaşı tarafından yapılan bir dizi estetikle başka birine dönüştüğü görüldü. Burnuna estetik yaptıran ve yüzüne yağ enjekte ettiren Altıntop’un aynı doktorun hastası olan Sevda Demirel’e çok benzediği görüldü.

Ayni tipli, ayni bakisli, ayni dudakli kadinlar etrafta cogalmaya basladi, Tuba da onlara benzemis. Tabi gercekten yuzune cam kiriklari falan battiysa baya deformasyonu olduysa bisey diyemicem:26: yine de eski hali daha guzeldi.

Ayy yemın ederıyorum sevda demırere benzemıs karıstırdım zannettım ıyyyy cok kotu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…