• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TuÇi'nin Nişanı :))

TuCi_

Evli mutlu çocuklu
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
190
23
118
36
Kızlarrrrr bunlarda bizim stüdyo fotoğraflarımız :21:

$47176-10.jpg $47176-1.jpg
$47176-2.jpg $47176-3.jpg
$47176-4.jpg $47176-6.jpg
$47176-7.jpg $47176-8.jpg
$47176-9.jpg

Allah tamamına erdirsin tatlım. çok yakışmışsınız:nazar:

Denizkızı gibi olmussunuz elbiseniz cok güzel..çok de yakısmıssınız..mutluluklar

Çoook teşekkür ederim kızlar, darısı sizlerinde başınaa :))

Elbise saçlar herşey çok güzel. Maşallah.
Allah tamamına erdirsin.

nısanlıklarımızın modelıı cok benzıyorr :)
Mutluluklar

mutluluklar dilerim...
fiziğiniz düzgün olduğu için balık elbise çoook yakışmış herkezde güzel durmuyor. rengi saçınız hersey cok guzel massallahh :nazar:

gerçekten deniz kızı gibi görünüyorsunuz, çok zarifsiniz.. Allahım hep böyle mutlu olmanızı nasip etsin.. maşallaaaahh..

Canım çok beğendim gerçekten modeli fiziğine, rengi tenine çok yakışmış, ben de balık etek tarzında ve bu renk bir nişanlık düşünüyorum eylül gibi kısmetse bizim de:) Acaba kaça aldın bir mahsuru yoksa paylaşırsa mutlu olurum :)

Canım çok beğendim gerçekten modeli fiziğine, rengi tenine çok yakışmış, ben de balık etek tarzında ve bu renk bir nişanlık düşünüyorum eylül gibi kısmetse bizim de:) Acaba kaça aldın bir mahsuru yoksa paylaşırsa mutlu olurum :)

Benimde gördüğüm gibi rengi ve pulları çoook hoşuma gitti, şıkır şıkır aklımda kaldı ve en sonunda bunu aldık :) 545 demişti sanırsam, sıkı bi pazarlıkla 500e aldık. Bu tür kıyafetlerde pazarlık çook önemli :D

ne kadar güzel bir yüzün var ! bi de mutluluğun yüzüne yansıyınca güzel fotoğraflar çıkmış ortaya.. allah mesut etsin

Back