tübüler meme olanlar buraya toplanalim

mavidirhayatim

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
152
78
arkadaslar belki tubuler meme ne kimse bilmiyordur. kisaca aciklayim detayli bilgiyi netten arasririrsiniz.

Tübüler meme ya da tüp meme, genç kızlarda meme gelişimi ile ortaya çıkan meme tabanının normalden dar, meme başının normale göre geniş olduğu; memenin konik yapısının bir tüp halini aldığı durumu tanımlamaktadır. Halk arasında şekilsel benzerliği nedeniyle “Keçi memesi” olarak bilinmektedir.

bende durumumun farkında olmadan memeelrimin goruntusnun neden böyle olduğunu anlanaya calisirken netten ogrebdi.. tabi bi dr ye gorunmedim ama betteki fotograflarla karsilasrirdiginda kesin diye dusunuyorum. ben ameliyat olmayi dusunuyoru. iki cocigum var emzirme surecim bitince istiyorum.

durmunun farkinda olan ve dr ye giden ya da ameliyat olan var mi? varsa lutfen hastane de ismi paylasalum yardim edelim birbirimize.

Özel bir işlem yapıldı mı mesela meme tabanı dar ya protez sonrası açılıyor mu
Şöyle oldu doktorum tübüler memede kas altı yapmıyor bu yüzden kas zarı altı yaptı. Çünkü ilerde sıkıntı olabiliyormuş . Sol göğsüm tübüler olduğu için daha az doku vardı 375 cc sol göğsüme sağ göğsüme ise 350 cc takıldı. Tübüler olan meme daha geç iyileşiyor bir tık daha sorunlu oluyor.

Şöyle oldu doktorum tübüler memede kas altı yapmıyor bu yüzden kas zarı altı yaptı. Çünkü ilerde sıkıntı olabiliyormuş . Sol göğsüm tübüler olduğu için daha az doku vardı 375 cc sol göğsüme sağ göğsüme ise 350 cc takıldı. Tübüler olan meme daha geç iyileşiyor bir tık daha sorunlu oluyor.
Bana tübüler başlangıcı dedi ekstra işleme gerek yok dedi insanın kafası cidden çok dağılıyor ya,kas altı yapmama sebebi ne gibi sıkıntılar olabiliyor izah etti mi?Mesela bugün medyatik bir doktorun videosunu izledim kas altı yaptı ama bir süre double meme görünür 6 aya düzelir diyordu sizde öyle bir durum oldu mu?Yani meme uçları daha sarkık durma gibi?

Bana tübüler başlangıcı dedi ekstra işleme gerek yok dedi insanın kafası cidden çok dağılıyor ya,kas altı yapmama sebebi ne gibi sıkıntılar olabiliyor izah etti mi?Mesela bugün medyatik bir doktorun videosunu izledim kas altı yaptı ama bir süre double meme görünür 6 aya düzelir diyordu sizde öyle bir durum oldu mu?Yani meme uçları daha sarkık durma gibi?
İlerde doğumdan kaynaklı sarkma olursa protez kas altında kalıyor ama dokun aşşağıda oluyor. O yüzden ben kas zarı altı tercih ediyorum dedi. Meme ucumda sıkıntı yok zaten benim gelişmemiş tübüler memeydi. Küçüktü yani. Tabi doktordan doktora fark olabiliyor. Ben de görüntü açısından hiç bir sıkıntı olmadı normal meme görüntüsünde

İlerde doğumdan kaynaklı sarkma olursa protez kas altında kalıyor ama dokun aşşağıda oluyor. O yüzden ben kas zarı altı tercih ediyorum dedi. Meme ucumda sıkıntı yok zaten benim gelişmemiş tübüler memeydi. Küçüktü yani. Tabi doktordan doktora fark olabiliyor. Ben de görüntü açısından hiç bir sıkıntı olmadı normal meme görüntüsünde
Ben 2 çocugumu emzirdim çok uzun süreli olmadada🙂Ondan belki bana öyle demedi bir yandan iyi olmuş doğum sonrası gelmen dedi, ne kadar süre oldu sizin ameliyat olalı

X