- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.904
-
- Konu Sahibi Duka Tesla
1 ay önce oğlum köpeğimizi belediyenin veterinerine götürdü.veteriner köpeğin cinsiyetini bilememiş,köpeğe dokunamamış.hamile olduğunu bile anlamamış.hayır tabii ki kendi adamlarını yerleştirebilirler anlarım da en azından hakkını verecek işini bilen birileri olsun
adini vermek istemedigim bir universitenin tip fakultesine bashekim olarak besyo hocasi atadilar. this is turkey.
ver de gitmeyelim bari buralardaysa ne durumlara geldik ya
ne kadar doğru bilmiyorum.Tubitak başkan yardımcısının cv'sini gördükten sonra onların anladıkları 'nitelik'le bizim anladığımız niteliğin farklı olduğunu düşünüyorum.
Bunların kafasındaki şey zaten bu. Söylediler de zaten... '' bizden mucit falan çıkmaz, ara eleman yetiştirip başkalarının ürünlerinin işçiligini yapalım'' dediler, hangisi dedi tam hatırlamıyorum ama dedi bir tanesi.
Adamlar da bilincinde bu işin üstelik... Yani bunun neden oldugunu da bence biliyorlar ama işte... ben de yazmıyım şimdi burada sonra yine taşlanırım.
İstedikleri şey işçiler toplulugu ve bunlar da işçilerin başında padişah olacak... O yüzden bu tip atamaları gelişigüzel yapıyorlar, o yüzden yandaşa versek de olur diyorlar. Ha tabi halk da buna çanak tutuyor ve zaten layık oldugumuz da bundan ötesi degil zaten. Adamlar bi yerde haklılar yani. Bu atamalar sadece hükümetin degil, halkın da zihniyeti çünkü.
ayy birde tapelerin montaj olduğunu hissedenler vardıDoğruluğu verdiği raporlardan belli bence ablacım.