Tüberküloz Sonrası Gebelik

Emrbsr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
2
1
1
31
Herkese merhaba sizinle yaşamış olduğum uzun sureci paylaşmak istiyorum.yaklasık 2 buçuk senedir bir tedavi süreci icerisindeyim.gitmedigim doktor kalmadı DOC.MURAT BOZKURT ile tanışana kadar herşey kabus gibiydi.cocugum olmuyor ve sebebin ne olduğunu bir türlü anlayamadılar.sevgili doktorum tüplerimde sorun olduğunu ve tüplerimin alınması gerektiğini söyledi.ameliyat öncesi tüp bebek serüvenim başladı.yumurta toplama işlemim oldu.bu süreçte en önemli olan sizi anlayabilen bir doktorunuz olması gerekiyor.2019 ağustos ayında ameliyat oldum.ameliyatta (RAHIM VEREMI)olduğum pataloji testi ile belli oldu.ameliyatta iki tüpüm alındı. Yaklaşık 7 ay verem tedavisi gördüm. Tedavim bitti ve doktorumla yeni bir tedavi planı çizdik.kontrollerime gittim.bu süreç sonrası tüp bebek sürecime kaldığım yerden devam ettim. 13 mayıs günü transfer işlemim oldu.bugun test sonucum gebe olduğum yönünde çıktı.bu süreçte bize herkonuda desteğini esirgemeyen doktorumuza çok teşekkür ediyoruz.Allah isteyen herkese nasip etsin.

Çok geçmiş olsun allahım sağ salim bebişini de kucağına almayı nasip etsin inşallah Bende kemik veremi geçirdim 2 yıl sürdü tedavim sonra bebeğim oldu normal yollarla bi skntım da kalmadı çok şükür

Sizede çok geçmiş olsun. çok zor süreçler allahım bu süreçte olan tüm hastalara şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…