tubbb un diyet günlüğü

tasarimcibayan

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2014
4.797
4.856
selam fıstıklar
yaz gelmeden ben de hemen günlüğümü açayım dedim. aslında dikkat ediyorum ama 3 haftadır sabitledi kilom..
1.68 boya 57.5 kiloyum zaman sıkıntısı yapmıyorum ama en azından 54 olsam süper olur. ben de burda günlük yediklerimi paylaşayım
bu arada kilomu bel ve göbekten alıyorum. tıpkı armut gibiyim

şimdilik yaptıklarım iş çıkışında 5 km tempolu yürümek yediklerime dikkat etmek..
masabaşı çalıştığım için gün içinde fırsatım hiç olmuyor. bugun squata başlayacağım bir de
sizinde 3 - 5 kilo vermelik önerilerinizi alırım hatunlar

hayırlı olsun günlüğünüz hoşgeldinizzz ideal kilonuzdasınız zaten bu yüzden hedefinize ulaşmanız uzun zaman alacaktır şimdiden başarılar diliyorummm

göbüş ve bel kısmında kilo alıyorsanız elma tiplisinizdir armut basen kalça kısmına alıyor bu arada

o zaman elmamıyım şimdi ben
yorumunuz için teşekkürler. gerçekten öyle hiç kilo veremiyorum 3 haftadır çook sağlıklı beslendiğim halde.. yorum için teşekkür ederim

selam günlük
dün akşamdan devam edeyim
eeve gidince
taze fasülye salata ve yogurt yedim

sabah ise tost limonlu domates yedim ara öğün olarak biraz peynir ve kepekli ekmek yedim
iyi gidiyorum kaçamaksız

sevgili günlük her gün aynı şeyleri yediğim için sıkılmaya başladım
dün yağsız kıyma alıp 2 haftalık köfte hazırladım
öğlenleri sebze akşamları ise bu köfteleri yiyeceğim tahminimce 1 ay içinde 55 olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…