Saç Kesim Şekilleri Tuba'nın yeni saç modeli İspanyol basınında!..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Saçlarını kısacık kestiren Tuba Büyüküstün’ün yeni imajı İspanyol dergisi Las Ultimas Noticias’a iki sayfa haber oldu.
tugba_buyukustun_2015_sac_modasi.jpg

Bugün'den Gülden Avuç'un haberine göre uzun ve gür saçlarını kısacık kestiren Tuba Büyüküstün’ün yeni imajı İspanyol dergisi Las Ultimas Noticias’a iki sayfa haber oldu.

SAÇLARINI BAĞIŞLADI

Büyüküstün’ün saç kesimini ‘radikal’ bir karar olarak yansıtan dergi, ünlü yıldızın eski fotoğraflarını da yayınlandı.

Ünlü oyuncu verdiği şaşırtıcı karar hakkında şöyle konuştu: "Bu değişikliği sadece kendim için yaptım. Saçlarımı da kanserli çocuklar için çalışan bir vakfa bağışladım.”

Büyüküstün, yeni saç modeliyle ilk pozlarını önceki gün Kadıköy'de buluştuğu fotoğrafçı Muhsin Akgün'e verdi.

Kanserli çocuklara bağışlamanı takdir ettim ama bunu söylemen insanın aklında reklam mı acaba algısı yaratıyor.

Ayrıca beğenmedim...

her şeyi reklam amaçlı gören bir millet olduk çıktık ama ünlüler algıları açmak örnek olmak amacıyla da yapıyorlar bunu bence daha olumlu pencereden bakmakta yarar var... ayrıca lösev hem psikolojik hemde hijyen açısından saç bağısı kesinlikle kabul etmiyor nereye bağışladı acaba saçlarını

ya ben bu kadını çok beğeniyordum ya şaçları zaten harikaydı ama ne yaptın demek istiyorum şu an hiç yakıştıramadım ya yani yüzü güzel fena olmamuş yine ama yazık olmuş o güzelim saçlarına o alımlı haline:KK47::KK47:

Güzel bir iş yapmış da.. Oğlan çocuğu gibi olmuş bence.illa bağışlayacaksa bi tık daha uzun olabilirdi.Tabi o kendine yakıştırmış saygı duymak gerek.

Eğer kestirdiğiniz saçlar 12 cm üzerinde ise Lösev'e bağışta bulunabilirsiniz aklınızda olsun.

Eğer kestirdiğiniz saçlar 12 cm üzerinde ise Lösev'e bağışta bulunabilirsiniz aklınızda olsun.
LÖSEV inatla ısrarla duyuru yaptı, kesinlikle saç almıyoruz; biz zaten onları mikroptan korumaya çalışırken kimin olduğunu bilmediğimiz saçı almamız mümkün değil" dediler.

Erkek gibi olmuş yakışmamış ama, en azından löseve bağışlamış. Reklam amaçlı olsa bile sonuçta bağışlamış yani :)

LÖSEV inatla ısrarla duyuru yaptı, kesinlikle saç almıyoruz; biz zaten onları mikroptan korumaya çalışırken kimin olduğunu bilmediğimiz saçı almamız mümkün değil" dediler.
E bize gelen mailler neydi peki evvelki yıllar , keklendik mi biz şimdi? Anaaaaa :KK57: İyi ki söyledin.

X