Tuba Ünsal ile Tuğçe Kazaz arasında 'bataklık' kavgası

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Tuba Ünsal ile Tuğçe Kazaz arasında 'bataklık' kavgası
Son dönemde siyasi gündeme dair açıklamalarıyla dikkat çeken Tuğçe Kazaz ile oyuncu Tuba Ünsal arasında yeni bir polemik doğdu.
Siyasi gündeme dair açıklamalarıyla dikkat çeken Tuğçe Kazaz’a Tuba Ünsal’dan eleştiri geldi. Oyuncu, önceki gün Twitter ’a şöyle yazdı:
“Tuğçe Kazaz’a artık üzülmeye başladım. İnsan gençken hata yapar ama şu an saplandığı bataklıktan çıkması zor. Kendine ait varlığın yoksa, seni var edene sıkı sıkı sarılırsın. Nefes alır gibi onunla yaşarsın, kızımıza olan bu. İnsan değişkendir, bugün inandığına yarın inanmayabilirsin ama her durduğun mertebenin fanatizmini yaşamak başka bir ruh hali.”

Bu tweet’e, özellikle de “bataklık” vurgusuna sinirlenen Kazaz’ın yanıtı gecikmedi. Eski manken, Ünsal’a aynı kanaldan, eşi Mirgün Cabas’ı da hedef alarak karşılık verdi: “Ev partilerinin bataklığında kaybolmuş kız bana üzülmüş! Sen sempatizan kocanı da yanına al, yetim kalmış şehitlerimizin çocuklarına üzül.

Al birini vur otekisine. Birinin eşi savciyi oldurenlrrin avukatlığını yapar. Digerinin kafa hepten karışık zaten. Bir de üstüne siyasi analizler yapar. Nitekim ben ikinize de aciyorum anacim.

Tencere dibin pembe, seninki benden fuşya

Büyük sanatkar ve bestekar'ın nihavend, segah, hicaz ve bilumum makamları içinde barındıran unutulmaz eseri bu iki düşünür için gelsin:

Nane nane nane nan na na nane,
Nane şekeri, bu ne bahane,
Şahaneyim ben bundan sana ne...

Yıldız düştü gökten,
Yürek yandı birden,
Unutmadın sen de, unutmadı alem
Nane nane nane nan na na nane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…