dogal kendiliginde mi oldular yoksa tup bebek mi acabaallah hayırlı ömür nasip ettsin
eger dogal sa ne güzel bide ikiz olmuş biz onca tedaviye ragmen bir tanesini bile bulamıyoruzgaliba doğal oldu..birden evlenmişlerdi çünkü....
eger dogal sa ne güzel bide ikiz olmuş biz onca tedaviye ragmen bir tanesini bile bulamıyoruz
nasip...inşallah seninde benimde olur
eger dogal sa ne güzel bide ikiz olmuş biz onca tedaviye ragmen bir tanesini bile bulamıyoruz
inşallah canım ya çok zor bi durum anlarız birbirimziin halindennasip...inşallah seninde benimde olur
inşallah canım yaa artık dışarda evli çocuklu çift görmeye yüregim dayanmıyorİnşallah bizlerinde olur canlar ❤❤
Maşallah çok güzel iki kız çocuğu ✔
İnşallah bizlerinde olur canlar ❤❤
inşallah canım ya çok zor bi durum anlarız birbirimziin halindenyanlız türkiyede ne kadar çok çocugu olmayan evli çiftler var yedigimiz içtigimiz herşey bizleri kısırlaştırıyormu ne
bende öyle düşünüyorum..benim çevremde bile benim gibi birçok arkadaşım var...
Insallah Allah sizlere hayirli saglikli evlat versin. Zamani var demek ki.
Doktorlar en iyisini bilir ama benim tanidigim biri vardi. Onun ki kilodandi. Ekmek cok yiyordu. Fazla karbonhidrat aliyoruz milletcek. Tabi bu bir genelleme.
O tanidigim. 4 gün saglikli beslendi. Adet düzensizligi vardi. Dört günde hasta oldu. Simdi hamile.
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah...
hastaneye gidiyorum benim gibi bi sürü insan he tamam diyorum kendi kendime yanlız degilim bak herkes benim gibi sonra onlar içinde üzülüyorum eskiden insanlar bu kadar çok yiyecek içecek ve böylesine rahat koşullardamı hamile kalıyordu doguruyordu hayır bin bir türlü sıkıntılarla yeri gelir yiyecek birşey bulamaz yese bile yeterli olmaz hayat koşullarından hiç bahsetmiyorum gel gelelim ki şimdiki nesilden çok daha saglıklılar ve bizler gibi çocuk için kapı kapı dolaşmamışlar bile türkiye şimdiden böyleyse çocuk olmama propleminden ilerisini düşünemiyrum benbende öyle düşünüyorum..benim çevremde bile benim gibi birçok arkadaşım var...
İnşallah bizlerinde olur canlar ❤❤
hastaneye gidiyorum benim gibi bi sürü insan he tamam diyorum kendi kendime yanlız degilim bak herkes benim gibi sonra onlar içinde üzülüyorum eskiden insanlar bu kadar çok yiyecek içecek ve böylesine rahat koşullardamı hamile kalıyordu doguruyordu hayır bin bir türlü sıkıntılarla yeri gelir yiyecek birşey bulamaz yese bile yeterli olmaz hayat koşullarından hiç bahsetmiyorum gel gelelim ki şimdiki nesilden çok daha saglıklılar ve bizler gibi çocuk için kapı kapı dolaşmamışlar bile türkiye şimdiden böyleyse çocuk olmama propleminden ilerisini düşünemiyrum ben
Haklısın canım allah merhametlilerin enumarım olur bizlerinde...dua etmekten başka çare yok
haklısın canım allah büyüktür bizleride görüyorumarım olur bizlerinde...dua etmekten başka çare yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?