• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuba Büyüküstün'ün İkizleri Dört Yaşına Bastı

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.513
248
37
Tuba Büyüküstün'ün İkizleri Dört Yaşına Bastı
Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak, düzenledikleri partiyle ikizleri Maya ve Toprak'ın yaş gününü kutladı. Saylak, kutlama fotoğrafını "parti zamanı" notuyla paylaştı.
tuba-buyukustun-un-ikizleri-dort-yasina-basti-8077585_x_5542_o.jpg

Oyuncu Onur Saylak ile 2011 yılının Temmuz ayında Paris'te sürpriz bir şekilde dünya evine giren Tuba Büyüküstün'ün ikizleri 4 yaşına girdi.
"PARTİ ZAMANI"
Ünlü çift, Toprak ve Maya için bir parti düzenledi. İkizlerin babası Onur Saylak, partiden bir kareyi takipçileriyle paylaştı. İkizler için iki pastanın kesildiği kutlamayı "Parti zamanı" notuyla Instagram'dan paylaşan Saylak'a, takipçilerinden de onlarca mesaj geldi.
İşte Saylak'ın o paylşımı;
tuba-buyukustun-un-ikizleri-dort-yasina-basti-8077585_2971_m.jpg

Tuba Büyüküstün, Instagram'dan kızlarının fotoğrafını sık sık paylaşıyor...

Maşallah çok tatlılar yeni yaşları şans,umut,mutluluk hayırları sunsun onlara inşallah.

inşallah canım ya çok zor bi durum anlarız birbirimziin halinden :KK43: yanlız türkiyede ne kadar çok çocugu olmayan evli çiftler var yedigimiz içtigimiz herşey bizleri kısırlaştırıyormu ne :KK57:

bende öyle düşünüyorum..benim çevremde bile benim gibi birçok arkadaşım var...

Insallah Allah sizlere hayirli saglikli evlat versin. Zamani var demek ki.

Doktorlar en iyisini bilir ama benim tanidigim biri vardi. Onun ki kilodandi. Ekmek cok yiyordu. Fazla karbonhidrat aliyoruz milletcek. Tabi bu bir genelleme.

O tanidigim. 4 gün saglikli beslendi. Adet düzensizligi vardi. Dört günde hasta oldu. Simdi hamile.

Allah isteyen herkese nasip etsin insallah...

Insallah Allah sizlere hayirli saglikli evlat versin. Zamani var demek ki.

Doktorlar en iyisini bilir ama benim tanidigim biri vardi. Onun ki kilodandi. Ekmek cok yiyordu. Fazla karbonhidrat aliyoruz milletcek. Tabi bu bir genelleme.

O tanidigim. 4 gün saglikli beslendi. Adet düzensizligi vardi. Dört günde hasta oldu. Simdi hamile.

Allah isteyen herkese nasip etsin insallah...

Rabbim ol dediği zaman olacak...benimde bir tanıdığım vardı kaç tane doktora gitti hamile kalamazsın dediler hatta tüp bebek bile olamaz dediler..ama şuan 7 aylık falan kız çocuğu var..bunlar hep ümit veriyor bana...taşın ortasından ağaç çıkartan Allah ım inşallah bizide evlat sahibi yapar...

hastaneye gidiyorum benim gibi bi sürü insan he tamam diyorum kendi kendime yanlız degilim bak herkes benim gibi sonra onlar içinde üzülüyorum eskiden insanlar bu kadar çok yiyecek içecek ve böylesine rahat koşullardamı hamile kalıyordu doguruyordu hayır bin bir türlü sıkıntılarla yeri gelir yiyecek birşey bulamaz yese bile yeterli olmaz hayat koşullarından hiç bahsetmiyorum gel gelelim ki şimdiki nesilden çok daha saglıklılar ve bizler gibi çocuk için kapı kapı dolaşmamışlar bile türkiye şimdiden böyleyse çocuk olmama propleminden ilerisini düşünemiyrum beno_Oo_Oo_O

hastaneye gidiyorum benim gibi bi sürü insan he tamam diyorum kendi kendime yanlız degilim bak herkes benim gibi sonra onlar içinde üzülüyorum eskiden insanlar bu kadar çok yiyecek içecek ve böylesine rahat koşullardamı hamile kalıyordu doguruyordu hayır bin bir türlü sıkıntılarla yeri gelir yiyecek birşey bulamaz yese bile yeterli olmaz hayat koşullarından hiç bahsetmiyorum gel gelelim ki şimdiki nesilden çok daha saglıklılar ve bizler gibi çocuk için kapı kapı dolaşmamışlar bile türkiye şimdiden böyleyse çocuk olmama propleminden ilerisini düşünemiyrum beno_Oo_Oo_O
:( umarım olur bizlerinde...dua etmekten başka çare yok :(

Back
X