Gelinlik Modelleri Tuba Büyüküstün evlendi ama...

minenes

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
2.740
80
Bir ünlü evlendi haberi de ben açayım :KK70:

Evet kızlar, görmeyen kalmamıştır herhalde. Tuba Büyüküstün Paris'te evlenmiş Onur Saylak'la. Ama basına foto vermemişler. Niyeyse. Bari gelinliğini görseydik... Bu fotoğrafla yetineceğiz artık...

212830-tubabuyukustunfransadaevlendi.jpg

tuba-buyukustun-evlendi.jpg

Renkli kuşak severim ama niye siyah yaaaaa. Yani pembe filan olup çiçek ayakkabısıyla kombinlese çok daha güzel olurdu...

162883_162416417135900_106283089415900_310561_631719_n.jpg

Son düzenleme:
kapris bunların ki ya çok da meraklı değiliz gelinliğine hanımefendinin :KK19:

arabanın kapısını tutanda kocasımı:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Hay allahım versen ne olack vermessen ne olacak saçmalık yanı bu tugba nın yaptığı

Nedense siyah kuşak görünce hep vera wang bir gelinlik olduğu hissine kapılıyorum. nitekim vatan şaşmazın karısının gelinliğini bu tahmini yürüterek birebir bulmuştum. ama tubanınkinin fotosu o kadar kötü ki, üstü dantel mi, altı düz tül mü onu bile anlayamıyorsun.

yine de vera wangin şu modeline benzediğini düşünüyorum:

vw1033.jpg

vera-wang-aw-2010-iv.jpg

Gelinliğe yorum yapmak lazım fakat gelinliği görmek ne mümkün.Gizli evlenmenin amacı,fotoğraf vermeme derdi ne acaba?Zaten basında bir sürü haber çıktı.Bu düğünün olacağı biliniyordu.Kaldı ki eskiden Tuba Büyüküstün'ü çok beğenirdim ama sürekli bir aşk haberi son bombası ikizleri kendisinden inanılmaz soğuttu.Gelinlik güzel olsa bile bir önyargıyla bakacağımı biliyorum.​

Gelinliğe yorum yapmak lazım fakat gelinliği görmek ne mümkün.Gizli evlenmenin amacı,fotoğraf vermeme derdi ne acaba?Zaten basında bir sürü haber çıktı.Bu düğünün olacağı biliniyordu.Kaldı ki eskiden Tuba Büyüküstün'ü çok beğenirdim ama sürekli bir aşk haberi son bombası ikizleri kendisinden inanılmaz soğuttu.Gelinlik güzel olsa bile bir önyargıyla bakacağımı biliyorum.​

son bombası ikizleri derken???

hamile kalmasımı soğuttu

ne biçim zihniyetli insanlarsınız anlayamıyorum gerçekten

Nedense siyah kuşak görünce hep vera wang bir gelinlik olduğu hissine kapılıyorum. nitekim vatan şaşmazın karısının gelinliğini bu tahmini yürüterek birebir bulmuştum. ama tubanınkinin fotosu o kadar kötü ki, üstü dantel mi, altı düz tül mü onu bile anlayamıyorsun.

yine de vera wangin şu modeline benzediğini düşünüyorum:

vw1033.jpg

vera-wang-aw-2010-iv.jpg

ufukta evlilik yok ama bu gelinlik çok güzelmiş çok hoşuma gitti :KK16:

hamile kalmasımı soğuttu

sende çok güzel bi zihniyettesin .burası neresi kızım evlenmeden çocuk peydahlamak da neymiş bayan ileri görüşlü.ayıp denen bişey var ya örf adetlerimiz geleneklerimiz nerde kaldı.

hamile kalmasımı soğuttu

sende çok güzel bi zihniyettesin .burası neresi kızım evlenmeden çocuk peydahlamak da neymiş bayan ileri görüşlü.ayıp denen bişey var ya örf adetlerimiz geleneklerimiz nerde kaldı.

hamile kalmasımı soğuttu

Zihniyetimi sorgulamak kimseye düşmez.Bu benim fikrim.Sizin aksi bir fikriniz varsa hayırlı uğurlu olsun deyip geçin gidin mümkünse.Ekranlarda boy gösteriyor diye normal şartlarda pekte kabul edilmeyen bir şeye alkış tutacak biri değilim.Bunu sıradan bir vatandaş yapsa da yuhalanırdı.Ki çok daha fazlası.Evlenmeden bebek sahibi olmak nasıl bir zihniyet acaba?İleri görüşlülük diye diye var olan değerleri köreltiyorsunuz.Madem imza atmak,hele ki böyle kısa sürede kolaydı illa bebek şart mıydı?Her neyse...Ben yorumumu yaptım geçtim.Dediğim gibi aksi fikriniz varsa benim üzerimden belirtmeyin hanımefendi.​

çok kabasınız,konuşma tarzınız tam mahalle ağzı

Bir konu açtım ne hallere geldi :KK70:

Aslında konuyu uzatmak istemiyorum ama fikrimi söylemek istedim. Ben buradaki iki taraf gibi de düşünmüyorum. Anlamadığım bir şey var, neden bir kadının evlenmeden çocuk sahibi olunca kadın ayıplanıyor da, meselenin asıl kökü olan evlilik öncesi hem kadının hem erkeğin cinsel ilişkisi olmasına laf edilmiyor? yani bana bu tutarsız geliyor. toplum olarak hem "erkektir elinin kiridir, evlenmeden erkek gezsin, çapkın olsun" gibi şeyler savunuyoruz, eh toplumdaki erkek başına düşen hayat kadını sayısı tüm bu "gezmesi mübah erkekler"in sayısına yetişemeyeceği için bu erkekler kızlarımızla birlikte olacaklar elbette ki, ondan sonra da vay bir kız hamile kalınca onu yuhalıyoruz.

aslında iki seçenek var. tutarlı bir toplum olacağız ve evlilik öncesi ilişkiyi tüm toplum yani kızlar ve tabi ki erkekler için ayıp kabul edip evlilik yaşını 20lerin başlarına çekeceğiz ve ekonomik hayatımızı vs.de buna göre düzenleyeceğiz

bunu yapmıyorsak da, cinsel ilişkinin en kolay sonucu olan çocuk oluyor diye kimseyi ayıplamayacağız.

ben kendi hayatımda birinci seçeneği uygulamış bir insan olmama rağmen, insanların evlilik öncesi ilişkisi olmasını anlıyorum. sonuçta evlilik yaşı çıkmış 30a, e ne yani insanlar gelenek-görenek diye o yaşa kadar cinsel yaşamdan mahrum mu kalacaklar? erkekler gezecek, birlikte olacak da kiminle olacak, erkekler olacaksa tabi ki kadınlar da olacak, ben arada bir fark göremiyorum.

ayıplayacaksan erkekleri de ayıplayacaksın, yoksa kadına da laf etmeyeceksin bence. hamile kalınmasına kızıyorsan, evlilik öncesi cinsel ilişkiye de kızacaksın, ama öyle olacak ki erkek için de kızacaksın, sonuçta çocuk tek başına yapılmıyor...

Konu da yorum yapan ben olduğum için yanıt verme gereği duydum.İlk yorumumun sonunda gelinlik güzel olsa da ön yargılı bakarım demişim.Yani burada konu Tuba Büyüküstün olduğu için onun üzerinden yorum yaptım.Cümlelerimin hiç birinde erkeğin elinin kiridir veya buna yakın bir yorum yapmadım.Birde konu aslında şu Tuba Büyüküstün zamanında 'öpüşme sahnelerinde babamdan utanıyorum' vs. tarzı açıklamalar yapmış biri.Şimdi bu durum utanç kaynağı değil midir?Her şeyden öte ben bu açıdan da bakıyorum.İsteyen istediğini yaşasın evlenmeden önce ama bebek faktörü çok başka bir şey bana kalırsa.Eğer bebek ikiz olmasa aldırılacaktı örneğin.Günah değil mi?Bu insanlar korunma yöntemini bilmiyor mu?Veyahut çocuk sahibi olmak istediler diyelim ve nikahsız oldu bu iş.Sonrasında apar topar ne diye imza atılıyor?Bir mantığı yok ki işin.Ayrıca dediğim gibi isteyen önceden cinsellik yaşar isteyen yaşamaz.Ama insanların gözüne gözüne sokmanın bir manası yok.Birde kim ne derse desin daha farklı kefeye koyduğunuz insanların bununla gündeme gelmesi soğutur.Eğer beğendiğim,farklı kefeye koyduğum Onur Saylak olsaydı onunla ilgilide yorum yapardım.Her neyse konu gereğinden fazla uzadı.Öyle bir fikrim vardı yazdım geçtim.Zaten gelinliği göremiyoruz ki hangi kısma yorum yapalım?​

Bakire gelinlere kırmızı kuşak,hamile gelinlere de siyah kuşak mı takılıyor acaba :KK53:
Şaka bi yana sinir oluyorum,kendilerini nimetten zanneden tiplere...

gökhan özenin karısının kuşağı mordu onedemkki acep:26:bakire değilim ama hamilede değilim gibi bşimi:KK1:

Yok ben size zaten erkeklere ayrımcılık yapıyorsunuz imasında bulunmadım, yazdıklarım size de bir cevap değil zaten. Sadece toplumumuzda düzenli olarak gözlemlediğim ve tutarsızlık olarak tanımladığım bir açmaza yine örneği ile karşılaştığım için yorumda bulundum.

Bir ünlü evlendi haberi de ben açayım :KK70:

Evet kızlar, görmeyen kalmamıştır herhalde. Tuba Büyüküstün Paris'te evlenmiş Onur Saylak'la. Ama basına foto vermemişler. Niyeyse. Bari gelinliğini görseydik... Bu fotoğrafla yetineceğiz artık...

212830-tubabuyukustunfransadaevlendi.jpg

tuba-buyukustun-evlendi.jpg

Renkli kuşak severim ama niye siyah yaaaaa. Yani pembe filan olup çiçek ayakkabısıyla kombinlese çok daha güzel olurdu...

162883_162416417135900_106283089415900_310561_631719_n.jpg

evlendi de o ne şımarıklık öyle bi poz vermemek için neler yapmışlar, o muhabirler o dışarıda bekleyen insanlar beğenipte izlemese tuba büyüküstün tuba büyüküstün olur muydu bakalım.. şımarıklıktan başka hiç bişey değil.. allah mutlu etsin demeyi de ihmal etmeyelim yine de nese..

X