Düğün Tuba büyüküstün de evlendi!!

leylass

İyişeyler birdendire olur
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
875
7
37
[h=2]Tuba Büyüküstün, sinema ve dizi oyuncusu Onur Saylak'la dün Paris'te evlendi.[/h]Paris'teki Türkiye Başkonsolosluğu'nda kıyılan ve yalnızca çiftin ailesinin ve çok yakın arkadaşlarının katıldığı nikaha gazeteciler alınmadı. Çift 16.30'da öngörülen nikaha gecikmeli geldi. Üstelik nikah kayıt defterinde fotoğrafları olmadığı için Konsolos Uğur Arıner'in makamına yakın bir odada bir süre işlemlerin yapılmasını beklediler. Hürriyet'in fotoğraf talebini reddeden Tuğba Büyüküstün "Aile arasında olsun istiyoruz ve fotoğraf kesinlikle istemiyoruz, kusura bakmayın" dedi.
$212830-tubabuyukustunfransadaevlendi.jpg

mutluluklar canselle evlenmediğine çok sevindimm çünkü cansel daha iyilerine layık :KK70: (bu arada kız çok çok çok güzel o bakımdan demedim)

annem günlerdir mamafih biliyor musun Tuba Büyüküstün 2 buçuk aylık hamileymiş , ikizleri olacakmış deyip durdu.
sahi hamile mi ?

Ben çok severim Tuba Büyüküstün'ü,
her dizisini severek izlemişimdir, hep takip etmişimdir,
ama açıkcası bu son yaşananları bir türlü yakıştıramadım ona.
Belkide onu senelerdir takip ettiğim için, onun ne kadar adetlerine düşkün birisi olduğunu bildiğim için.
Tabiki herkesin hayatı kendine, umarım çok mutlu olurlar ve bir sene sonra boşanan çiftler arasında görmeyiz.
İkiz bebekleriyle huzurlu bir hayatları olur inşallah, özellikle medyadan uzak. :44:

annem günlerdir mamafih biliyor musun Tuba Büyüküstün 2 buçuk aylık hamileymiş , ikizleri olacakmış deyip durdu.
sahi hamile mi ?

hamile büyük ihtimalle cnm bu kdr aceleyle evlendiklerine ve medyayı istemediklerine göre...

Hamile haberleri doğruymuş diye okudum, menajeri nikahtan sonra doğrulamış.

X