Tuanamevsim dourdu ite Gnce Bebek, ho geldin Teyzem..

Bu ne kadar güzel bir bebek Yarabbim Hoşgelmiş sefalar getirmiş Günce bebek,
Tuanamevsim gözün aydın arkadaşım.

Ay maşallah çok şeker bu insan öpmeye kıyamaz. Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

maaşallah allah nazarlardan korusun....
allah analı,babalı büyütsün,hayırlı bir evlat olsun...
çok tatlıopuyorumnanaktan
tanrım tüm isteyenlere nasip eder inşallah....

Allah analı babalı buyutsun ınsallah.Çok tatlı maşaLLah :asigim:.darısı bızım gibi hamıslerın hayırlısıyla dogurması artık..

Allah analı babalı büyütsün...
41 kere maaşallah,
Rabbim anne olmak isteyen bütün bayanlara,
bu mutluluğu yaşatsın inşallah...
sevgiler...

maşallah allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın olsun allah olmayanlarada versin amin:Saruboceq:

aman Yarabbım ne kadar tatlı bı bebıs o oyle.. Şeniz Rabbım analı babalı buyutsun cok seker yaa.. :Saruboceq: tebrık ederım canım.. saglıkla huzurla mutlulukla nıce yıllara tuanamıza.. opuyorumnanaktan teyzelerı yesın onu muck musck.. Şeniz Şeniz cokacimcoook

Kuzum benim ben sitedeyim sık sık geliyorum.Seni göremiyorum valla özleştik kuzum.Bebiş pek güzel masallah allah sana da nasip etsin böyle güzel bebek:) Annaneye de cok cok gecmiş olsun diliyorum.Karcım seni de Tuana seni de coookkk öpüyorum.

canımın içiii inannn doğummm anımda dua ettimmm :Saruboceq: derler ya o anda edilen dular kabul olur diyee :Saruboceq: :Saruboceq: allahım evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip eylesin allahım kimseyi bu sevgiden mahrum etmesin diye diye defalarca dua ettimmm halla ediyorummm allahımmmm herkeseee nasip etsinnnn inşallahhh opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bizde seni seviyoruzzzzzzz tatlımmmmm

hepinizin iyi dilekleri için çok çok teşekkür ediyorum arkadaşlar ve aminnnnnnnnnn diyorum allahım hepimizin evlatlarını sağlıkla büyütmek nasip eylesinn bebek isteyen herkesede versin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…