canımsın rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın..maşallah tuanya yaa
Allah annesine babasına bağışlasın inş.darısı da bizlerin başına sağol kar resimler süperopuyorumnanaktan
cılegımmm sana senı sevıyom demısmıydım ben daha onceŞeniz..Canım benim,ne kadarda masumopuyorumnanaktan
Rabbim onu nazarlardan korusun
Vatana,millete,anne ve babasına hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah.
Bebekleri öpmeyide,öpenide hiç sevmem
O yüzde kokluyorum onu böyle derin derin.
Yaşları uzun olsun inşallahopuyorumnanaktan
ırna ablacım cok sagol opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanHoş geldin Bebek!
Nurdan damlayan,
Şebnem gibi, o an.
Sıfır günah, sıfır zaman.
Dünyamıza hoş geldin bebek!
Sevinçten mi ağladın,
Gözlerinde, anlatılmaz heyecan.
Şefkatin kollarında uyuyan,
Kokusuna doysun, ciğerlerin.
Sana kanla bağlanan, annenin.
Dünyaya, kurulu zaman.
Anne sütü, ilk maman.
Ninniler söylenecek sana.
Akıl almaz bir ilgi, alaka.
Büyüyeceksin, minik adımlarla.
Bakışlarında oluşacak, mana.
Sende alışacaksın, bu dünyaya.
Kafan karışacak zamanla.
Olgunlaşacaksın, sen inadına.
Kolay gelsin, taze fidanıma.
çok tatlı maşşallah allahım analı babalı büyümek nasip etsin.sğlıcakla,hayırlısıyla inşallah
ufak ufak öpüyorum opuyorumnanaktan
amınnnnnnnn canım darısı basına tez zamanda sımdı onun gelmesıne gun sayıyom hadı bakam:)..maşallahhhhhhhhh kuşuma çok şeker yaaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktanallahım seni annecigine babacıgına bagışlasınnn
dımı eses ım harıka bende bayıldım:)..Bayıldım yapma bebeklere benziyor, şu dudaklara bakarmısın...
Maşallah bebişe
amınnn cok teskkur ederım..Rabbim nazarlardan korusun...maşallah... Allahım analı babalı büyütsün.... :Saruboceq:
amınnn..cok teskkur ederım..rabbım her ısteyene nasıp ederı dılerım kı..maaşallah,allah sağlıkla ana babsıyla büyümeyi nasip etsin inşallah
malım bak dogdu sonunda kuzum işdesenağlamabebişş bebişş ay kıyamam aynı anasıkuzumm benim allah analı babalı büyütsün
cansın sen..canım birtanemmmm hiç kızarmıyım sana bennnn zemuszemus teşekkür ederiz teyzesiiii allahım dediğin gibi herkese bu güzel duyguyu tatmak nasip eylesinnnn seni çok çok seviyoruzzz kocamanda öpüyoruz teyzesiii opuyorumnanaktan allahım bütün meleklerimizi nazarlardan korusun opuyorumnanaktan
sagol ablacım cok sagol..kar canım gözünüz aydın
hadi evlende bende teyzeliği tadayım yerimseniben
tuanamevsim rabbimbebeğinize sağlıklı bir ömür nasip etsin analı babalı büyütün inşallah :Saruboceq:
görüyormusun nasılda pozlar vermiş asil duruşuna nazar değmesin inşallah :Saruboceq:
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin :Saruboceq:
darısı basına zeldacım tez zamanda..Masallah cok tatli Allah anali babali buyutsun
mavısım sen nerdesın bakım yaaAh canımmm masallah allah nazarlardan saklasın allah analı babalı büyütsün cok tatlı bir bebişin olmus.Sen nasılsın birtanem saglık durumun nasıl? Umarım iyisindir.Tuanacım seni de bebişini de cok cok öpüyorum.Kar seni de cok öpüyorum kuzucugummm bir tanem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?