Tuanamevsim dourdu ite Gnce Bebek, ho geldin Teyzem..

kar

içim buz tutmuş..
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
5.279
10
358
İstanbul
kkda ılk yıllarımdan berı tuanamevsımle super anlasırım ve hamıs kaldı dogum yapdı cok sukur kı 20 agustosda aldı kucagına günce kızını teyzem hoşgeldın dunyaya junıor melegım benım senı cok sevıyom herdaım yanında olucam guzel manken annenle hoşgeldın kucugum..ya aglıyoım ne yazıcam sasırdım sevıncden..

rabbım herkese nasıp etsın tum bebek ısteyen kkdakı arkadaslarıma versın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:tarıf edılemez bı duygu yenıden teyze olmak ıse harıka :Saruboceq::Saruboceq:
ne olur maşallah dıyın melegıme günce me..

ınşallah annen kızmaz fotolarını yayınladıgım ıcım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
amma sevıncden nepım tuanam kızma hehehŞenizŞenizŞeniz
tebrıkler bıtanem annelıgını tebrık ederım..

maşallah tuanya yaa
Allah annesine babasına bağışlasın inş.darısı da bizlerin başına sağol kar resimler süperopuyorumnanaktan

Canım benim,ne kadarda masumopuyorumnanaktan
Rabbim onu nazarlardan korusun
Vatana,millete,anne ve babasına hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah.
Bebekleri öpmeyide,öpenide hiç sevmem
O yüzde kokluyorum onu böyle derin derin.
Yaşları uzun olsun inşallahopuyorumnanaktan

maşallah yaa çok tatlı.ALLAH bağışlasın.bende istiyorumm banane:)

ayyy maşşallah ya ne kadar tatlı..
allah analı babalı büyütsün....

ayy rabbim isteyen herkese nasip eder...içindede bana inşallah....

41 kere maşallah yavruma
allahım isteyen herkese nasip etsin işallah :Saruboceq:
Tebrik ederim tuana senide Allah analı babalı büyütsün :1hug:

canım birtanemmmm hiç kızarmıyım sana bennnn zemuszemus teşekkür ederiz teyzesiiii allahım dediğin gibi herkese bu güzel duyguyu tatmak nasip eylesinnnn seni çok çok seviyoruzzz kocamanda öpüyoruz teyzesiii opuyorumnanaktan allahım bütün meleklerimizi nazarlardan korusun opuyorumnanaktan

:ecrin_bebek: anoooooowwwwwwwwwww bu tam dişime göre allah analı babalı büyütsün. Yanacığına minnacık bi öpücük benden.

maşallahhhhhhhhh kuşuma çok şeker yaaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktanallahım seni annecigine babacıgına bagışlasınnn

Rabbim nazarlardan korusun... maşallah... Allahım analı babalı büyütsün.... :Saruboceq:

maaşallah,allah sağlıkla ana babsıyla büyümeyi nasip etsin inşallah

bebişş bebişş ay kıyamam aynı anası kuzumm benim allah analı babalı büyütsün

cnm ne tatlı seysın sen
gozlerım doldu ya
tuana saglıkla huzurla
buyur ıns bebişini
kar ıns bende senı
teyze ederım seneye:))

arkadaşlar güzel dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorummmm opuyorumnanaktan iyiki varsınızzz tekrar gelicem şimdilik meleğimin yanına geçiyorum kar'cım senide çok ama çokkkkk öpüyorummm :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…