E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
arkadaşım sınırsız en iyisi bizdede sınırsız var sürekli açık nerdeyse ben oturmazsam eşim oturuyor başına
sabit aynı fiyatı ödüyorsun biz film bile indiriyoruz.
normal sınırsız fiyatını bilmiyorum biz indirimli kullanıyoruz ama eşim sınırsızda kampanya olduğunu söyledi.
Kızlar ben 2.5 yıldır ttnetin kotalı sabit ücret 29 ytl ödüyordum.Ama son 6 aydır faturamda kota aşımı gösteriyorrr..46ytl 56 ytl geliyorrr buda beni sinir ediyorrrrklava:
Ben video bile izlemiyoprum kota aşıcak diye
Nede müzik indiriyorummm
Nede Kamera açıyorum (görüntülü arama )
Birşey indirdiğim yok anlıcagınız oyun oynuyorum oda sık değil yani genelde sabahtan akşama kadar açık pc acaba ondanmı fazla geliyor .12 saati aştığım içinmi geliyorkii:)Malumm sabahtan akşama kadar Hep K.K dayım:enbuyukkk:
Bugünden itibaren SINIRSIZ KOTASIz Tarifeye geçtikkk..Ama benim yinede kafama takılıyor sınırsızda istediğim kadar nete girip ,video izleyip,kamera açabilirmiyim.AMA yinede tereddütteyimm.Kotasız tarifesi olanlarr sizee dowlang,video vs.yaptığınız halde sabit ücretmi geliyorrrr pekiii
demek kı tek ben değilmişim Allahııııım
şu 8 megabite geçirdik sizi hızlandırdık saçmalığı varya kızlar
bu kota aşımı hep ondan oluyor sanırım
Balsurat ben de senin gibyim KK ye giriyorum ya da başka sitelere ama asla film mizük reklam hiçbişi izlemiyorum indirmiyorum.
ama gel görki her ay nasıl oluyorsa tek başıma kotayı deliler gibi aşıyorum
şikayet ettim hattınızı biri kullanıyor olabilir şifrenizi değiştirin dediler
yalan tabi ki.. kim nerden bilcek şifremi.. yine de değiştirdim..
ve en son faturayı yatırmaya gittiğimde fenalık geldi resmen ve sınırsıza geçtim.
Sınırsızda sınır yok diye birşey yok kızlar. Aşırı fazla kullanımda su an ne kdr oldugunu hatırlamıyorum aa netinizi kesmelerde hızınızı azaltıyorlar.
Bence TTnetin yaptığı 29 ytl lik kullanıcların hepsini sınırsıza geçirmekten başka birşey değil.
Eger bı gram hakkımı yemislerse zehir zıkkım olsun hepsine.
hayir bakin yukarda da belirttim gercekten hattinizi kullanan birileri olabilir
bunun icin programlar var (soyleyemem )
Mutkala sifrenizi degistirin derim kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?