Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
TTnet sınırsız Tarife hakkında yardımcı olurmusunuz !!
Kızlar ben 2.5 yıldır ttnetin kotalı sabit ücret 29 ytl ödüyordum.Ama son 6 aydır faturamda kota aşımı gösteriyorrr..46ytl 56 ytl geliyorrr buda beni sinir ediyorrrrklava:
Ben video bile izlemiyoprum kota aşıcak diye
Nede müzik indiriyorummm
Nede Kamera açıyorum (görüntülü arama )
Birşey indirdiğim yok anlıcagınız oyun oynuyorum oda sık değil yani genelde sabahtan akşama kadar açık pc acaba ondanmı fazla geliyor .12 saati aştığım içinmi geliyorkii:)Malumm sabahtan akşama kadar Hep K.K dayım:enbuyukkk:
Bugünden itibaren SINIRSIZ KOTASIz Tarifeye geçtikkk..Ama benim yinede kafama takılıyor sınırsızda istediğim kadar nete girip ,video izleyip,kamera açabilirmiyim.AMA yinede tereddütteyimm.Kotasız tarifesi olanlarr sizee dowlang,video vs.yaptığınız halde sabit ücretmi geliyorrrr pekiii
canim benim tr de sistem nasil bilmiyorum inanki bizim burda farkli net ayri ev teli faturasi ayri hesaplaniyo ama netimiz sabit yani aylik ayni pcreti ödüyoruz umarim sana yardimci olabilcek bilgilendircek birileri cikar canim kusuruma bakma nolur
tamamen düşündügün gibi, yani sınırsız tarifede istedigin kadar oyun oyna, istedigin kadar müzik indir,istedigin kadar film izle, kamera aç vs. Yani sınırsızsınız :)
balım bende şikayetçiyim sınırlıda.eskiden müzik indirirdik ben bütün örgü sitelerinde akşama kadar cirit atardım.eşim video seyrederdi 3 gb bitmezdi.şimdi 4 gb olduktan sonra sanki hile karıştı içine çabuk bitiyor..şimdi ayı bile tamamlamadan kota 4 ü buluyor..
canım benimde kotalı ve herşey yapıyorum ve hep kk dayım hiç kotayı dolduramıyorum hiç aştığım yok ama sınızrız olunca istediğini yapabiliyorsun kaydirigubbakcemile5
arkadaşım sınırsız en iyisi bizdede sınırsız var sürekli açık nerdeyse ben oturmazsam eşim oturuyor başına sabit aynı fiyatı ödüyorsun biz film bile indiriyoruz. normal sınırsız fiyatını bilmiyorum biz indirimli kullanıyoruz ama eşim sınırsızda kampanya olduğunu söyledi.
arkadaşım sınırsız en iyisi bizdede sınırsız var sürekli açık nerdeyse ben oturmazsam eşim oturuyor başına sabit aynı fiyatı ödüyorsun biz film bile indiriyoruz. normal sınırsız fiyatını bilmiyorum biz indirimli kullanıyoruz ama eşim sınırsızda kampanya olduğunu söyledi.
ballom hersey yapabılırsın artık sınırsız adı ustunde... kk harıcınde arrtık he ryerdesın..hadı gozunaydın darısı bana.. her ay kocıs kızyor bu fatura yıne yukselmıs dıyor..
demek kı tek ben değilmişim Allahııııım şu 8 megabite geçirdik sizi hızlandırdık saçmalığı varya kızlar bu kota aşımı hep ondan oluyor sanırım Balsurat ben de senin gibyim KK ye giriyorum ya da başka sitelere ama asla film mizük reklam hiçbişi izlemiyorum indirmiyorum. ama gel görki her ay nasıl oluyorsa tek başıma kotayı deliler gibi aşıyorum şikayet ettim hattınızı biri kullanıyor olabilir şifrenizi değiştirin dediler yalan tabi ki.. kim nerden bilcek şifremi.. yine de değiştirdim.. ve en son faturayı yatırmaya gittiğimde fenalık geldi resmen ve sınırsıza geçtim. Sınırsızda sınır yok diye birşey yok kızlar. Aşırı fazla kullanımda su an ne kdr oldugunu hatırlamıyorum aa netinizi kesmelerde hızınızı azaltıyorlar. Bence TTnetin yaptığı 29 ytl lik kullanıcların hepsini sınırsıza geçirmekten başka birşey değil. Eger bı gram hakkımı yemislerse zehir zıkkım olsun hepsine.
Kızlar ben 2.5 yıldır ttnetin kotalı sabit ücret 29 ytl ödüyordum.Ama son 6 aydır faturamda kota aşımı gösteriyorrr..46ytl 56 ytl geliyorrr buda beni sinir ediyorrrrklava:
Ben video bile izlemiyoprum kota aşıcak diye
Nede müzik indiriyorummm
Nede Kamera açıyorum (görüntülü arama )
Birşey indirdiğim yok anlıcagınız oyun oynuyorum oda sık değil yani genelde sabahtan akşama kadar açık pc acaba ondanmı fazla geliyor .12 saati aştığım içinmi geliyorkii:)Malumm sabahtan akşama kadar Hep K.K dayım:enbuyukkk:
Bugünden itibaren SINIRSIZ KOTASIz Tarifeye geçtikkk..Ama benim yinede kafama takılıyor sınırsızda istediğim kadar nete girip ,video izleyip,kamera açabilirmiyim.AMA yinede tereddütteyimm.Kotasız tarifesi olanlarr sizee dowlang,video vs.yaptığınız halde sabit ücretmi geliyorrrr pekiii
balsurat :1shok: enteresan CADIARZU Ben de 1 yildir (Turkiye'ye dondugumuzden beri ) kotali ttnet kullaniyorum ve ben asmiyorum kotami hic ... sizin nete sizan falan olmasin canim ... ben muzikde indiriyorum zaman zaman film ,album ,program indiriyorum ve evet kotami asmiyorum ...
yurtdisindayken sinirsiz kullaniyordum ...Aynen dedigin gibi canim adi uzerinde sinirsiz ... ne dinlersen ne indirirsen indir sabit ucret geliyor ... sanirim Tr de de ayni sistemdir kaydirigubbakcemile5
demek kı tek ben değilmişim Allahııııım şu 8 megabite geçirdik sizi hızlandırdık saçmalığı varya kızlar bu kota aşımı hep ondan oluyor sanırım Balsurat ben de senin gibyim KK ye giriyorum ya da başka sitelere ama asla film mizük reklam hiçbişi izlemiyorum indirmiyorum. ama gel görki her ay nasıl oluyorsa tek başıma kotayı deliler gibi aşıyorum şikayet ettim hattınızı biri kullanıyor olabilir şifrenizi değiştirin dediler yalan tabi ki.. kim nerden bilcek şifremi.. yine de değiştirdim.. ve en son faturayı yatırmaya gittiğimde fenalık geldi resmen ve sınırsıza geçtim. Sınırsızda sınır yok diye birşey yok kızlar. Aşırı fazla kullanımda su an ne kdr oldugunu hatırlamıyorum aa netinizi kesmelerde hızınızı azaltıyorlar. Bence TTnetin yaptığı 29 ytl lik kullanıcların hepsini sınırsıza geçirmekten başka birşey değil. Eger bı gram hakkımı yemislerse zehir zıkkım olsun hepsine.
Zeppim yaa bilmiyorumki ocak ayındada yüklü gelince faturamız pc yi götürdük format attırdıkk.Belkide vüris vardır o kotayı aştırmıştır diye..Sonra pc ci demiş şifreyide değişelim şifreyi değiştirdikk.İşte geçtigimiz 2 ayda yüksek geldiii.şifreyi kırarlarmıkı ilkinici kez:dilcikar:
cnm ayni durum bendede oluyordu bıktım kota takip etmekten,çareyi sınırsıza geçmekte buldum,29 ödüyordum,şimdi 45 ödüyorum rahat ettim kota takip etmekten kurtuldum......