Ttnet borç?! -yardım-

başkasına ait bir borç yanlışlıkla size gönderilmiş olabilir bence.
Kağıdın üzerinde yer alan iletişim numarasından arayıp bilgi almaya çalışın.
Ttnettende arayıp doğrulama yapın.
bu arada kişi bilgilerinde kimin ismi yazıyor ?

Başkasına ait bir borç size gelmiş olabilir bizde yeni evimize taşındıgımızda neti nakil olarak getirmiştik bağlandıgını söylediler fakat bir türlü girilmiyordu daha sonra ögrendik ki bizim neti farklı bir bloka bağlamışlar tabi yaptıkları hatayı düzelttiler hemen.

Biraz önce aradım ttnet müşt. hizmetlerinden kontrol ettirdim suff.
Tuhaf olan ne biliyor musun ttnet in sisteminde bile yok böyle bir hizmet numarası.
Yanlışlık olmuş diye rahatlatıyordum kendimi.Hani, başkasının borcu biz de görünüyordur diye sistemde bile kayıtlı değil.
Kişi bilgilerinde de annemin ismi yazıyor.
Kafalarına göre borç mu çıkarıyor şimdi bunlar.
Valla dava ediceksin bunları ya.
O kadar huzursuzluk oldu ki evde.

Müşteri hizmetleri "sistemde böyle bir hizmet numarası yok, annenizin üzerine tek hat görünüyor ve borcu yok" dedi.Rahatladım biraz canım

Ama şimdi ben bu avukatı napsam

Biz de buna benzer bir durumla karşılaştık. Telefon hattını ve interneti kapattırdığımız halde Dsmart 5 ay boyunca fatura göderdi.
https://tuketici.btk.gov.tr/ diye devlete ait bir site var. Oraya şikayeti yazınca kısa sürede ilgili şirket ilgileniyor. Müşteri hizmetleri ile zaman kaybetmeyin derim.
Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…