- 11 Mayıs 2020
- 9
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi hayatininmakinisti
Teşekkür ederim araştıracağımokb diye bir rahatsızlık var, onunla ilgili bir dizi izlemiştim yakın zamanda, ordaki okbli karaktere benziyor hareketleri. O hastalığı da bir araştırın.
Dizideki karakter de o atak zamanları geldiğinde, işe gidemiyor, kimseyle görüşmüyor, tamamen içine kapanıyor ve sürekli uyuyordu ama atak geçtiğinde tamamen normal oluyordu. Bu bir dizi ama gerçeği yansıtmışlardır diye düşünüyorum.Teşekkür ederim araştıracağım
O koskoca bir adam. Birak kendi sorunlarini kendi cozsun. Iliski uzmanlari da der hep sevgilinizin ya da esinizin psikologu olmayin diye. Yaninda olmakla psikologu olmak ayri sey. Senden yardim isterse yardim et ancak yardim talebi gelmezse onu kendi haline birak. Ve bir buyuk ve anne olarak tavsiyem şu evlilik isini bu adami dogru durust taniyana kadar askiya al, dusunme. Kendini de cok kaptirma. Sevgi kirintilari ile avunma. Gercek sevgi oyle degil cunku. Gercek seven adam bu degil. Birgun gercekten sevildiginde su yasadigin seyin anormal oldugunun sen de farkina varacaksin. Insan evlenmeyi dusunurse koru korune evlenmemeli. Iyice bir tani. Mumkunse de problemlu biriyle evlilik yapma, cok cekersin.İş hayatında da ailesiyle de görüşmesi benimle aynı şekilde, çevresindeki en yakın arkadaşları dahi endişeleniyor onun için.
Karantina sürecinden önce çok çok iyiydi hiç bir sıkıntı yoktu diyebilirim aslında kısa süreli bir sıkıntı yaşamıştı ama barıştıktan sonra gayet iyiydi hiç bir sorun yoktu ta ki karantina dönemi ortalarına kadar yani sürekli adam böyleymiş gibi algılanmış olabilir belki.O koskoca bir adam. Birak kendi sorunlarini kendi cozsun. Iliski uzmanlari da der hep sevgilinizin ya da esinizin psikologu olmayin diye. Yaninda olmakla psikologu olmak ayri sey. Senden yardim isterse yardim et ancak yardim talebi gelmezse onu kendi haline birak. Ve bir buyuk ve anne olarak tavsiyem şu evlilik isini bu adami dogru durust taniyana kadar askiya al, dusunme. Kendini de cok kaptirma. Sevgi kirintilari ile avunma. Gercek sevgi oyle degil cunku. Gercek seven adam bu degil. Birgun gercekten sevildiginde su yasadigin seyin anormal oldugunun sen de farkina varacaksin. Insan evlenmeyi dusunurse koru korune evlenmemeli. Iyice bir tani. Mumkunse de problemlu biriyle evlilik yapma, cok cekersin.
Çok pardon şimdi tekrar baktım bipolarmış hastalık.Teşekkür ederim araştıracağım
Kuzucugum burada bir suru konu var. Evlenmis bosanmis adamlarla ilk evliligini yasayip mutlu olamayanlarla ilgili. O konulari da oku bir ara olur mu? Seni ne gibi zorluklar bekliyor gormen icin.Karantina sürecinden önce çok çok iyiydi hiç bir sıkıntı yoktu diyebilirim aslında kısa süreli bir sıkıntı yaşamıştı ama barıştıktan sonra gayet iyiydi hiç bir sorun yoktu ta ki karantina dönemi ortalarına kadar yani sürekli adam böyleymiş gibi algılanmış olabilir belki.
Evlilik içinde zaten yakın zaman için düşünmedik hiç bir zaman hala da öyle tam anlamıyla normal olduğuna bir süre inanmam ve görmem lazım
Aynı görüşeyim bende anksiyete hastasıyım suan tavan yaptığı dönemdeyim nişanlıyım ve onun desteğine cok ihtiyacım var anksiyete hastaları insanlardan kaçıp icine kapanmaz genelde hep yardım gözetip kafasındaki soruları cevaplanması icin birilerine ihtiyaç duyar ben de bahsedilen kişinin bipolar olabileceği görüşündeyim bide eski tecrübelerime dayanarak ikizler Burcu olabileceğineÇok pardon şimdi tekrar baktım bipolarmış hastalık.
Bu arada inanç durumunuz nedir aynı dine mi mensubuz bilmiyorum ama ben gecen senelerde cok zor dönemden geçtim eski erkek arkadaşımda git gelli biriydi ve ben hep onu bekliyordum sonrasında cok inanarak dua etmeye başladım hergün belirli saatimi kuran okuyarak değerlendirdim bana cok faydası oldu ve cok guzel yol açtı tekrar birini sevip nişanlandım güzel gidiyor cok şükür sana tavsiyem hayırlısına niyetlenerek fetih suresi okuman hakkında hayırlısı olsunAynı görüşeyim bende anksiyete hastasıyım suan tavan yaptığı dönemdeyim nişanlıyım ve onun desteğine cok ihtiyacım var anksiyete hastaları insanlardan kaçıp icine kapanmaz genelde hep yardım gözetip kafasındaki soruları cevaplanması icin birilerine ihtiyaç duyar ben de bahsedilen kişinin bipolar olabileceği görüşündeyim bide eski tecrübelerime dayanarak ikizler Burcu olabileceğine
Buna pek katılmıyorum, aksine vazgeçmek daha zordur insan alıştığını kötüyse de pek bırakmak istemez. Birinin terapisti olursanız o görev ömür billah düşmez yakanızdan, insanız travmalar olabilir psikolojimiz bozulabilir ama olması gereken kişinin ben ne yapıyorum bu kuyuda diye kendiliğinden çaba sarfetmesidir, bu görevi çöp gibi başkasına yıkmak değil.Ancak yapılan çoğu yorumda gördümde sürekli kötüyü görme, olumsuza odaklanma, vazgeçme gibi gibi çabasız kolay hedeflerden bahsedilmiş.