Tssb ve anksiyetesi olan sevgili

Of ben bu konuyu yeni görüyorum. Asagılık kadınlar yine yapmıs yapacaklarını gül gibi adamı aldatmıs bırakmıs demek.. Ne diyeyim o kadını Allah nasıl biliyosa oyle yapsın, adam da zavallı travma gecirdiği icin ara sıra gel git yasaması normal sen onu düzeltir ve iyileştirirsin eminim ki karısının yapamadıgını sen yaparsın.

Yarın öbür gün kimsenin travmatik bir olay yaşayıp da psikolojik sorunları olmayacağının garantisi yok.
Yani aman sorunlu öcü kaç diyenleri takma derim.
iyileşmek için çaba gösterdiğini görüyorsan anlayışlı olup devam edebilirsin. Ama ben böyleyim işine gelirse modundaysa kendi düzelmek istemeyeni sen zorla düzeltemezsin.

Doğru bütün kadınlar melek. Hiç bir kadın aldatamaz, ya da asla boşanma gerektirecek kusurlu davranışlarda bulunamaz.
Evet söylemiş miydim, kadınlar melek.

Sen onun annesi ya da psikoloğu değilsin bunun farkına var önce.Sana bana neden destek olmuyorsun gibi bir imada bulunamamalı...Şunuda bilki herhangi bir nörolojik hastalığı bulunmayan 2 insan dahi bir çatı altına girdiklerinde zorlanıp yıpranıyorlar değil ki böyle bir ileri iki geri bir insan var senin karşında.Ayrıca 8 ay evlenme kararı vermek için çok erken bir süre.Şuan onu sadece tanıdığını zannediyorsun...Boşanma sebeplerini bile tam bilmiyorsun aslında...Seviyorum falan deme hiç.Aynı evde tartışma, huzursuzluk olunca sevgi falan uçup gider.

İkidebir ayrılan, iletişimi kesen, psikolojik sorunları olan biri...Üstelik boşanmış ve tam boşanma sebebini bile soramıyorsun sırf hatırlamasın diye...Başkasından çocuk vs diyor...8 aydır tanıosun ve destekçinim yanındayım her zaman diyorsun o saçmaladıkça...

Adamın dötünü o kadar havaya çıkarmışsın ki farkındayım diyosun adam sana atar yapıyor farkındaysan neden aramadın diye...Kendisi değil miysi uzaklaşan?

Neden bu adam illa? Yarın evlenirsin, yaptığı her saçmalığı, yanlışı yok stres bozukluğuna yok depresyondayıma bağlar ...İyi malzeme edinmiş kendine beyefendiye boşanma sebebi bile sorulamıyor bravo vallahi....Sinirleniyorum yaa şu haddini bilmeyen adamların kölesi olmaya bu kadar razı olmanız neden, senin psikolojin senin yaşadıkların yok mu? O kadar çıtkırıldımsa evinden odasından çıkmasın....Ne demek 2 hafta içine kapandı falan...Ay gerçekten eziyet ediyorsunuz kendinize..

Ben de yaşadığım zor dönemlerde falan gitseydim psikologa anksiyete mi ne haltsa kimbilir neler derlerdi...Bizde de var psikoloji...Sen hep dik sağlam duracaksın o da ohhh sana güvenecek hep ...Belki çalışmıcak psikolojim dicek sen geçindireceksin evi...

Aman uzak durun sizi yıpratacak insanlardan..Normal adam kalmadı mı

Sürekli mıy mıy mıy bir şeyler okudum, sıkılmadınız mı psikiyatrist misiniz? Sizde böyle birileri için kendimi feda edeyim, ölümüne beni sevsin diye bir şey varsa şunu söyleyeyim, ödüllendirilmeyeceksiniz. Karşınızdaki insan dramdan beslenen ve bununla yaşayan biri. 8 aylık birliktelikte bir emzirmediğiniz kalmış. Siz ona bu kadar detaylı travma analizi için konu anlatmamış ve beklenti içerisine girmemişsinizdir. İlişkinizde denge vs bir şey kalmamış, karşınızdaki insan sizi duygusal sömürüyor. Farkına varın. Evliliği, yok aile travması vs vs geçiniz bunları, o kurt siz kuzusunuz.

Yapilan birkac yorumu okudum katilmiyorum gecmiste yaşadığı travmatik olaylardan ötürü bircok kaygisi mevcut ve bu kaygilari yogun yasadigi donemlerde uzaklasmak istiyor fakat sevdigi icinde bir sekilde yine sizinle.iletesim halinde kaliyor not(sevildiginizi gercekten hissediyorsaniz tabi)psikoterapiyle daha saglikli bir sekilde ilerleyebilirsiniz.
Yazmistim tekrar okudumda sanirim evlenip ayrilan sevgiliniz ben annesi sanmistim.Evliligi surduremiyecek derecede yogun yasiyorsa sizinle evlendiginde de bu durumu yasamasi yuksek olasilik.Surekli gel git yasayan bir adamla yasaminizi idame ettirebilecek.misiniz bunu sorun kendinize

Son düzenleme:

Aynen bak denge cok önemlidir...
Git bakalım başka bi erkeğe 8.ayda sürekli depresifim de bir gel bir git yok ayrılalım yok dönelim de bakalım adam sana her şeye rağmen senleyim derse o adam sorunludur vardır bi defosu senden başkasını bulamıodur derim...Açık ve net

Hayır bir de ne anksiyetesi? Sosyal fobi mi? S..r çekerler, bulmuşlar böyle iyi niyetli, sevgi açlığı çeken, sınıf çalışkanı

psikolojili kızları sonra dram dram... Arada aramayayım, sormayayım... Hep iyi niyetten bunlar... Ben böyle sürekli dram yaşayan insanların aslında anksiyete vs değil anskiyeteye, strese bağımlı olduğunu düşünüyorum.

Büyüyün artık. İnsanlar neler yaşıyor, işine gidiyor mu, çalışıyor mu, arkadaşları da vardır ama bu kız nerden bilecek?

Doğru bütün kadınlar melek. Hiç bir kadın aldatamaz, ya da asla boşanma gerektirecek kusurlu davranışlarda bulunamaz.
Evet söylemiş miydim, kadınlar melek.
Orda ne yazmışım. Istisnalar elbette vardir. Ve fakat şu an konumuz istisnalar değil yazmışım değil mi?
Neden okuduğunuzu anlama ve anlamlandırma zorluğu çekerken alıntı yapıyorsunuz.

Yazmışım oraya "alıntı yapmayın" diye.

Onu da mi anlamıyorsunuz.

Her neyse.

Alıntı yapmazsanız sevinirim.

Zaten kötü bir huyum vardır benim alıntı yapanları engelliyorum.

Sizin engelinizi de derhal koyayım. Iyi forumlar.

Son düzenleme:
Bazen yaşanan olaylar kelime ile ifade edildiğinde fazlasıyla mantık dışı yada farklı şekilde görülebiliyor. Çünkü olaylar yaşanırken olan jest mimikler ses tonu bile aynı cümleyi bazen farklı anlamlara çıkartabiliyor.

"Kadın, kadının düşmanıdır" sözü bir kez daha ispatlanmış oldu burda.

Bir kaç yorumda gördüm "Kadınlar eşleri kendilerini aldatsa dahi boşanmamak için çaba sarfediyorlar" diye. Peki evli iken aldatma vakası bizzat bilinirken bir kadın evliliğini devam ettirmek istiyorken, bu ilişki resmi dairelerce onaylanmadığı sürece çabalamaya neden değer görülmüyor, bilinen bir aldatma vakası olmamasına rağmen anlayamadım.

Ancak yapılan çoğu yorumda gördümde sürekli kötüyü görme, olumsuza odaklanma, vazgeçme gibi gibi çabasız kolay hedeflerden bahsedilmiş. Tamam ben çok doğru mükemmel bir insan vs demiyorum. Ama hepimiz insanız her birimizin farklı farklı olumlu olumsuz yönleri var. Kimisi büyük (bunun gibi) kimisi de küçüktür.

Bilmiyorum belki ben yanlış düşünüyorda olabilirim ama ben hayatıma giren her insan için çaba sarfedilmesi gerektiğine inanıyorum. Çünkü eminimki hata yapan yanlış davranışlar sergileyen her insanı hayatımızdan çıkarsak eminim hiç kimse kalmaz, yeri gelir bu kişiler anne babamız dahi olabilir.

Belki bir kaç ay yada yıl sonra dediğiniz gibi "beni düğünden bir gün önce terketti" gibi kötü bir olayda yaşayabilirim Allah bilir ama tam tersi gerçekten mutluda olabilirim.

Ben elimden geleni yapıp, gerisini Allah'a bırakıyorum. Olursa bir hayır, olmazsa bin hayır arıyarak yoluma devam ederim.

Dipnot: Aslında konumda yazdığım şey "ben ne yapacağım" değilde, benzer rahatsızlıkları olan yakınınız yada yaşadığınız birşey var mı diye sormaktı ama o sorunun cevabını alamadım :)

Bu rahatsızlığı evliliğinin bitme süreci ve sonrasında olmuş, yani rahatsızlığı ile evliliği sırasında yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…