• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tshları normal olup anti tposu yüksek çıkan varmı

umutluyum1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.396
0
66
İstanbul
Selam arkadaşlar hangi bölüme yazıcağımıda bilmiyorum ama tsh değerlerim normal çıkıyor ama 2 sene önce nodülüm vardı hiç ilaç verilmedi anti tpo ozman 110 çıkmıştı geçen gün gene test yaptırdım bu sefer anti tpo 164,78 çıktı böyle sorunu olan varmı jinekologuma gittim dahiliye doktoruna gözük dedi ama ilaç değilde sana takip verirler gibi dedi merak ettiğim bu olay gebeliğe engelmi 2 aşılama yaptırdım sonuç negatif 5-6 ay takip yapıldı gene gebelik gerçekleşmedi benim durumumda olan yada bilgisi olan yardım etsin lütfen

merhaba canım;benimde tshım normal sınırda ama anti tpo yüksek.ilaç vermiyorlar sadece takip ediyorlar.anti tpo yu düşüren ilaç bulunamadı çünkü,selenyum desteği iyi olur demişti doktorum.eczanelerde vitamin olarak satılıyormuş,ama ben bulamadım..şu an selenyum deposu olan ceviz yemeyi ihmal etmiyorum.bende gebelik durumunu doktoruma sormuştum,engel değil demişti.ve şuan çok şükür 10 haftalık hamileyim.inş. sende en kısa ve hayırlı olan bir zamanda gebe kalırsın..

Back