Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya cevap vermek istemiyorsan verme doktorum izinliydi yarın ilaç kullanmak adına yorum istedim rahatsız olduysan yazma bu nasıl cevap tartışmak icin bahane mi arıyosunBiz gerek Var desek kafanıza göre ilaç mı kullanacaksınız Yani? doktor yorumlamıyor mu sizin bu hormonlarınızı hepsine tek tek konu açıyosunuz
Gayet mantıklı bir cevap ama fazla yükselmişsin tartışmak istedigimi de nerden çıkardın??? Tsh problemim var doz önemlidir kafana göre kullanamazsın doktorun izinliyse baska bir doktora göstersen iyi olurdu burda sormandansa. Yani senin yararına olur iyilikte yaramıyor. Aşagıda ilaç alınca normal çıkıyor falan demişsin mesela tsh ölçülecegi gün ilaç içilmez sabah aç karnına bakılır. Doğruları söyleyince topa tutuluyoz yaYa cevap vermek istemiyorsan verme doktorum izinliydi yarın ilaç kullanmak adına yorum istedim rahatsız olduysan yazma bu nasıl cevap tartışmak icin bahane mi arıyosun
Pardonda ne var uslubumda hakaret mi ettim sana ya amma abarttın allah allah biz ilaç iç desek içecekmisin diyorum sana ne var bunda ya hey allahım herkes de bi değişik pardon iyiliğini düşündükBen bilmiyorum ki ilaç icilmedigini . Nerden bileyim senden bisey ögrenmis oldum doğruları daha güzel bir üslupla söyleseydin İnan yukselmezdim
Peki bu değerle mi gebe kaldınız açan benimde 3,5 çıktı son tahlilde gebe kalmaya çalışıyorumBenim 11 çıktı sonrada 5.30 çıktı sizin gayet iyi
Hayır hamile kaldıktan sonra değerim çok yüksek çıktı. Hemen hemen her hamile kadında tsh yüksek çıkıyor maalesef.. İlaç kullanıyorum işte 2 ye düşmüş şükür ki. .Peki bu değerle mi gebe kaldınız açan benimde 3,5 çıktı son tahlilde gebe kalmaya çalışıyorum
Gayet iyi bence 2.5 altı yeterli tüp bebekte 2 altı istiyor doktor. Diğer değerlerin nasıl?