Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 3 çıktı 1 hafta sonra 4e yükseldi ilaça başladım çok şükür değerim normale döndü canımYüksek derken kaç çıktı?
Benim 5.86 çıktı dediğin ilacın 75 liğine başladım şimdi 1.63 e düştü.kızlar tsh değerim yüksek çıktı doktor euthyrox 50 verdi bunu kullanıp değeri düşen var mı?
Hayır canım değerin normal 2 ve aşağısı olması gerekiyormuş özellikle gebelik içinBenim değerim 0.63 referans 0.38-5-33 sanki biraz yüksekmi?anlamadım.
Benim de yüksek çıktıBende geçen kadın doğuma gittim tsh baya yüksek cıktı 5.nin üstünde dahiliye sevk etti yarın gidecem ne kadar süre ilaç tedavisi yaptırıyo dr.
Şuan gebelik yok düşünüyorum ve tsh etkisi oluyomuş sanırım hamile olmayaBenim de yüksek çıktıhaftaya sonuca göre ilaç yazarım dedi doktor. Beslenme ile değişiyormuş ama eğer gebelik falan varsa Bebek doğana kadar kullanılıyormuş. Sadece dozajı değişiyormuş değer düştükçe azaltılıyormuş.
Ben de bir an önce ilaca başlamak istiyorum. Bir an önce değer düşse de rahatlasam bebeğe zararı olur diye korkuyorumkızlar tsh değerim yüksek çıktı doktor euthyrox 50 verdi bunu kullanıp değeri düşen var mı?
evet canım tsh yüksek olduğu zaman hamile kalmayı engelliyormuşŞuan gebelik yok düşünüyorum ve tsh etkisi oluyomuş sanırım hamile olmaya
Benim 5.09 bebek düşünüyorm da kaç olması gerekiyorBen de bir an önce ilaca başlamak istiyorum. Bir an önce değer düşse de rahatlasam bebeğe zararı olur diye korkuyorum
evet canım tsh yüksek olduğu zaman hamile kalmayı engelliyormuş
Canım hamilelik için en yüksek 2 olmalı o yüzden ilaç falan verdiyse doktor muhakkak iç ihmal etme. Hatta gebelikte de bebeğin zekasını etkiliyormuş galiba o yüzden hamilelere de veriyorlar.Benim 5.09 bebek düşünüyorm da kaç olması gerekiyor
Evet dr da aynen dediklerini dedi ultrasonda istedi hadi hayırlısı teşekkür ederim bilgiler icinCanım hamilelik için en yüksek 2 olmalı o yüzden ilaç falan verdiyse doktor muhakkak iç ihmal etme. Hatta gebelikte de bebeğin zekasını etkiliyormuş galiba o yüzden hamilelere de veriyorlar.