Gebeliğe Hazırlık Tsh

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

happyme3

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
226
245
18
34
kızlar tsh değerim yüksek çıktı doktor euthyrox 50 verdi bunu kullanıp değeri düşen var mı?

Benim değerim 0.63 referans 0.38-5-33 sanki biraz yüksekmi?anlamadım.

Bende geçen kadın doğuma gittim tsh baya yüksek cıktı 5.nin üstünde dahiliye sevk etti yarın gidecem ne kadar süre ilaç tedavisi yaptırıyo dr.

Bende geçen kadın doğuma gittim tsh baya yüksek cıktı 5.nin üstünde dahiliye sevk etti yarın gidecem ne kadar süre ilaç tedavisi yaptırıyo dr.
Benim de yüksek çıktı :110: haftaya sonuca göre ilaç yazarım dedi doktor. Beslenme ile değişiyormuş ama eğer gebelik falan varsa Bebek doğana kadar kullanılıyormuş. Sadece dozajı değişiyormuş değer düştükçe azaltılıyormuş.

Benim de yüksek çıktı :110: haftaya sonuca göre ilaç yazarım dedi doktor. Beslenme ile değişiyormuş ama eğer gebelik falan varsa Bebek doğana kadar kullanılıyormuş. Sadece dozajı değişiyormuş değer düştükçe azaltılıyormuş.
Şuan gebelik yok düşünüyorum ve tsh etkisi oluyomuş sanırım hamile olmaya

kızlar tsh değerim yüksek çıktı doktor euthyrox 50 verdi bunu kullanıp değeri düşen var mı?
Ben de bir an önce ilaca başlamak istiyorum. Bir an önce değer düşse de rahatlasam bebeğe zararı olur diye korkuyorum
Şuan gebelik yok düşünüyorum ve tsh etkisi oluyomuş sanırım hamile olmaya
evet canım tsh yüksek olduğu zaman hamile kalmayı engelliyormuş

Ben de bir an önce ilaca başlamak istiyorum. Bir an önce değer düşse de rahatlasam bebeğe zararı olur diye korkuyorum

evet canım tsh yüksek olduğu zaman hamile kalmayı engelliyormuş
Benim 5.09 bebek düşünüyorm da kaç olması gerekiyor

günaydın hanımlar. tsh gebelik sürecini etkileyen bir hormon. hamile kalmayı düşünüyorsanız 1-1,5 arası olmalı çünkü gebelikte de artış gösterebiliyor. gebelikte de 2 civarı normal görülüyor. ben 0,70 ile hamile kaldım ki ilaç kullanıyordum gebelikte birlikte 3,5 a çıktı ilaç dozu arttırdım 2 ye indi çok şükür. ilaç sabah kahvaltıdan yarım saat önce içerseniz kısa sürede fayda eder.

Benim 5.09 bebek düşünüyorm da kaç olması gerekiyor
Canım hamilelik için en yüksek 2 olmalı o yüzden ilaç falan verdiyse doktor muhakkak iç ihmal etme. Hatta gebelikte de bebeğin zekasını etkiliyormuş galiba o yüzden hamilelere de veriyorlar.

Canım hamilelik için en yüksek 2 olmalı o yüzden ilaç falan verdiyse doktor muhakkak iç ihmal etme. Hatta gebelikte de bebeğin zekasını etkiliyormuş galiba o yüzden hamilelere de veriyorlar.
Evet dr da aynen dediklerini dedi ultrasonda istedi hadi hayırlısı teşekkür ederim bilgiler icin

Back