Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tsh 5.93T4 1.15
Düşünüyorum evet hatta catltalma iğne olmuştum buay acaba oo ignemi yukselttikiEğer hamilelik düşünüyorsan öncesinde dahiliye gidip görün yada endokrine gerekirse önden ilaç verirler yada yönlendirirler seni. Normalde hamilelikte 2.5 altında olması lazım.
Düşünüyorum evet hatta catltalma iğne olmuştum buay acaba oo ignemi yukselttiki
Dahiliye gitsemmi bilemedim iğne olalı 14gun oldu yani etksi geçmiştr herhalde cuma günü vermiştim tahlil ama dahiliye gtsem oda tsh bakarmi bidaha sağlık ocakda verd bunuOlabilir bendede yükseltiyordu. İğnenin etkisi geçince normale dönüyordu. Daha sonda Hamilelikte yükseltebilir ben şimdi ilaç kullanıyorum
Dahiliye gitsemmi bilemedim iğne olalı 14gun oldu yani etksi geçmiştr herhalde cuma günü vermiştim tahlil ama dahiliye gtsem oda tsh bakarmi bidaha sağlık ocakda verd bunu
Merhaba canım benmde 6 küsürdü bir ay ilaç kullandım 2 ye düştü hamile kaldımTsh 5.93
Ya yaptım silik çıkmıştı adet ağrım var olcam bence akintida kirmizlik var 9nda olmstum adet öğünü bekliyorumNe zaman test yapacaksın. Hamileliğin olup olmadığını öğrenip gidersen ona göre ilaç başlayabilir.
Ya yaptım silik çıkmıştı adet ağrım var olcam bence akintida kirmizlik var 9nda olmstum adet öğünü bekliyorum
Dahiliye gidilmiyomuDeğer yüksek değil ama gebe kalma gibi durumun varsa 2.5 altı olmalı ve bu da ilaçla 2 haftada düşer. Endokrin bölümüne aç karna gidin ona göre sağlıklı sonuç alırsın.
23ekim akşam iğne olmuştum 4-5 Kasım'da yaptim evde test silik çıktı bida yapmadım adet belirtim var hamile hissetmiyorum canım 9nu beklyicmNe zaman yaptın silik çıktı tekrarladın mı testi
23ekim akşam iğne olmuştum 4-5 Kasım'da yaptim evde test silik çıktı bida yapmadım adet belirtim var hamile hissetmiyorum canım 9nu beklyicm
Gidiliyor. Ama tiroid hastalığına endokrin genelde bakıyor.Dahiliye gidilmiyomu
Bende tsh yüksek çıktı 6 larda 4 aydır gebe kalmak için uğraşıyorum dogum doktoruna gittim baya bi test yaptı hepsi normal bi tsh yüksek dahiliye git dedi gittim ilaç yazdı 45 gün sonra tekrar gel dedi bende hamile kalmak istiyorum bu tarz olup kalan varmıOlabilir bendede yükseltiyordu. İğnenin etkisi geçince normale dönüyordu. Daha sonda Hamilelikte yükseltebilir ben şimdi ilaç kullanıyorum
Bende tsh yüksek çıktı 6 larda 4 aydır gebe kalmak için uğraşıyorum dogum doktoruna gittim baya bi test yaptı hepsi normal bi tsh yüksek dahiliye git dedi gittim ilaç yazdı 45 gün sonra tekrar gel dedi bende hamile kalmak istiyorum bu tarz olup kalan varmı
Bu şekilde olup hamile kalmayıp ilaç kullanınca normale dönünce hamile kaldımıVar diye duydum ilaçta vermiş ilaç kullanınca hemen normale dönüyor zaten.