Tsh yüksekliği ?

Tsh tiroit canım hamilelikle alakalı değil ilaç kullanıyor musun tiroit için yoksa ilk defa mı bu şekilde çıktı

Kızlar test yaptım çift çizgi çıktı ama kan verdim beta daha çıkmamış tsh 5,33 çıktı. Hamilelik ten midir yoksa yüksek mi hamilelik oranım

Beta degerinize göre ve tsh seviyesine duzenli baktırıyorsaniz daha onceki degerlerinize gore degerlendirmek gerekli.
Gebelik ile birlikte tsh seviyeniz de yükselir , hamilelik olsa da olmasa da muhakkak bir endokrine görünmenizi tavsiye ederim.
Tsh degerinizin hamile kalmak için de o hamileliği sağlıklı bir şekilde sürdürmek icin de 2.5 ve alti hatta 2 ve alti deger olmasi gerekir.

Aaaa öylemi ben senin sandım
Yok dün arkadaşım hamile olduğunu öğrendi kan vermiş ama pazartesi çıkacakmış beta hcg. Test çift çizgi çıktı adeti de 2 hafta geçmiş. Sadece hormon sonuçları çıkmış onda da tsh 5.33 yazıyor. Benim 2.60 korkuyorum bile yani acaba hamile kalamam mı diye. Arkadaşım hem baya kilolu hem yumurta tembelliği var hem tsh 5.33. Ama hamile kaldı bence evleneli 2 ay oluyor. Maşallah dedim demekki olmaz diye bi kaide yok Allah veriyor işte.

Yok dün arkadaşım hamile olduğunu öğrendi kan vermiş ama pazartesi çıkacakmış beta hcg. Test çift çizgi çıktı adeti de 2 hafta geçmiş. Sadece hormon sonuçları çıkmış onda da tsh 5.33 yazıyor. Benim 2.60 korkuyorum bile yani acaba hamile kalamam mı diye. Arkadaşım hem baya kilolu hem yumurta tembelliği var hem tsh 5.33. Ama hamile kaldı bence evleneli 2 ay oluyor. Maşallah dedim demekki olmaz diye bi kaide yok Allah veriyor işte.
Aynen öyle kuzum Allah nasip etti mi imkansız bile oluyor. Tsh 5.33 çok yüksek 2buçuk ve altı olmadı lazım ama yine de olmuş. Maşallah sağlıcakla kucağına alsın arkadaşın

X