Tsh için ilaç kullanmıyor musunuz? Ben böyle girişimlerde bulunmadım hiç.Birini düzeltirken diğer hormonu alt üst ediyor.tsh ilacını Bıraktıgım Zaman bütün hormonlar tavan yapıyor bende.Tekrar kullanınca hepsi normale dönüyor.Dikkatli olup herşeyi içmemek lazım
Amin Can'ım inşallahhhh:) 2017 uğurlu gelsinevet kullanıyorum levtrn 50 mg günlük ... az evel bir arkadaşa da deng geldim onunda aynı şekilde hayıt suyu değerini yükseltmiş. tek ben miyim diye düşünüyordum. aslında bende riski göze almasaydım hayıt suyunun sebep olduğunu anlayamıcaktım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn bebiş isteyen herkese bu yıl uğurlu ve hayırlı gelsin kucaklarımız dolsunn inşaAllah
Vanim senin kactiki TSH ? Benim 3.0 kotumu buTsh için ilaç kullanmıyor musunuz? Ben böyle girişimlerde bulunmadım hiç.Birini düzeltirken diğer hormonu alt üst ediyor.tsh ilacını Bıraktıgım Zaman bütün hormonlar tavan yapıyor bende.Tekrar kullanınca hepsi normale dönüyor.Dikkatli olup herşeyi içmemek lazım
Benim 5.75 di sınırdan azıcık fazlaydı.Doktor bunu ölene kadar kullanacaksın Dedi.şimdi 2,5 oldu değerim.Ve kilo vermeme yardımcı oldu.3 normal bir degerVanim senin kactiki TSH ? Benim 3.0 kotumu bu
Benim tsh sıkıntı yapmadı ama fsh yere düşürdü estradiolü havaya uçurdu. Sebebi de şu hayıt civanperçemi aslan pençesi ekstratları kullandım 15 gün 2 yumurtam gelişmiş biri çatlamış diğeri çatlamamış kist olmuş. Dolayısıyla çatlamayan yumurta hormonlarımı alt üst etti. Vücut belli bi periyoda göre ilerliyo aslında biz ekstra şeyler yiyip içerek vücudun dengesini bozuyoruz. Aslında anahtar kelime sağlıklı ve dengeli beslenmek. Paketli işlenmiş gıdalardan uzak durmak. Bunlar gebelikte gerçekten en çok etkili olan faktörler.Benimkini de yükseltti 3 u geçmeyen tsh 4.54 oldu üstelik fsh i da yükseltti biraz nie öyle oldu anlamadim estradiolumde düştü yani hormonlarım alt üst oldu benm acaba yanlış mi kullandım aslanpencesiyle beraber kullandım kafam çok karıştı artık kullansammi biraksammi bilemedim
Bıraktım ben hayıt suyunu falan aktardan macun alicam şimdi kafam çok karışık off off ne olacak böyle insan gerçekten çok yıpranıyor Allah hepimizin yardımcısı olsunBenim tsh sıkıntı yapmadı ama fsh yere düşürdü estradiolü havaya uçurdu. Sebebi de şu hayıt civanperçemi aslan pençesi ekstratları kullandım 15 gün 2 yumurtam gelişmiş biri çatlamış diğeri çatlamamış kist olmuş. Dolayısıyla çatlamayan yumurta hormonlarımı alt üst etti. Vücut belli bi periyoda göre ilerliyo aslında biz ekstra şeyler yiyip içerek vücudun dengesini bozuyoruz. Aslında anahtar kelime sağlıklı ve dengeli beslenmek. Paketli işlenmiş gıdalardan uzak durmak. Bunlar gebelikte gerçekten en çok etkili olan faktörler.
Canım macunda değil. Gerçekten sağlıklı ve dengeli beslen İnan çok faydasını göreceksin. Nerdeyse 2 yıldır uğraşıyorum diyim bi düşük oldu o hariç denemediğim yiyecek içecek kalmadı. Hep hormonlarımla oynadım en sonunda sadece doğal ve sağlıklı beslenmeye karar verdim. Her gün sebze yemeği yedim bolca yeşillik ve meyve yedim. Kemik suyu çorbalar içtim canım tatlı isteyince pekmezin her türlüsünü yedim. Ara öğünlerde kabuklu çiğ yemişler yedim. folik asit olarak inofolic combi kullandım. O ay hamile kaldım şu an çok yeni ama en azından Allah’a şükür sağlıklı ilerliyo. Bende çikolata kisti var bi de.Bıraktım ben hayıt suyunu falan aktardan macun alicam şimdi kafam çok karışık off off ne olacak böyle insan gerçekten çok yıpranıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun