- 30 Kasım 2016
- 26
- 6
- 43
arkadaşlar gebelik tedavisi görüyorum 2 aşılama oldum sonuç (-) Doğal yolla gebe kaldım 3 aylık olunca kürtaj oldum boş gebelikti. kandeğerlerim gayet muazzam iken bir türlü çocuk oluşamadı.( bunuda doktor tsh 'a bağlıyor) derken formda arkadaşlar hayıt suyunu önermişler duyduklarını uyguladıklarını vs paylaşmışlar derken 3. aşılamaya hazırlanıyorken 2 ay evveli hayıt suyuna başladım faydası olacağına inanarak ki aşılama öncesi tahlil sonuçlarım da yumurta rezervim iyi çıkmış yükselmiş güzel haberdi ki diğer yanda tsh yüksek gebe kalmayı enggeller ilaç tedavisi denildi ki buda hayıt suyundan mı diye düşünmeden alamadım kendimi çünkü öncesi böyle bir problemim olmamıştı. ilk ay ilaç tedavisi sonucu düşüş başladı 2 hafta ilaç dozu yükseltilip tekrar tahlil için hastaneye gidecektim ve emin olmak için hayıt suyuna başladım tekrar en azından kansonucuna göre tsh mı yükselten o ise anlayacaktım kötü tarafıda 2 hafta da 1,5 ay geriye gidecktim göze alarak 2 hafta sabah akşam hayıt suyunu içtim ve bugün tahlil yaptırdımki tsf ilk günden daha da yüksekkkk ve doktor şaşkın doz yüksek olduğu halde düşen değer nasıl fırladı diye itiraf ettim tabi hayıt suyu kullandığımı ve çok kızdı. bu sebeple tedaviye baştan ve yüksek dozlarla tekrar başladım. bilginize arkadaşlar her şey her bünyeye göre değil her duyduğunu uygulayan ben nekadar hata yaptığımı anlamadım buda 35 yaşında biri için kaybedilmemesi gereken 3 ay oldu ki çok önemli bir süre bu. emin olduğum tek şek hayıt suyu tirod değerlerini yani TSH YÜKSELTİYOR