TSH yüksek diye hamile kalmıyor olabilir miyim

Umut9692

Yyyyyyyyyyyy
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
1.121
748
73
28
Kızlar tsh hormonum 4.13.. Bazı yerlerde bakıyorum gebeliğe engel diyor. Bazı yerlerde değil diyo randevu almaya calısıyorum dahiliyeye ama alamıyorum, vermiyorlar malesef kadın doğum ilgilenmez o konuyla dediler oraya da gidemedim zaten bugun gitmem gerekirken ertelendi cumaya.. Sinirlerim bozuldu, çok düşünüyorum, takıyorum ne yapıcam doğal yollarla düşürebilir miyim acaba

Canım benim de 5.30 çıkmıştı kadın doğum doktorum hemen endokrine gönderdi ya dahiliye de bakar evet engel oluyor 2.50 altı olmalı ideal gebelik için dedi.Ama 2.90 çıktı şuan en son bu değerle de hamile kalabilirsin dedi endokrin doktorum yani canım engel oluyor panik yapma doktorundan randevunu al zaten muayene olunca gerekeni yapıyolar

Ne kadar Bi süre ilaç kullandın peki canım. Ya 1.5 senedir istiyoruz bizde olmayınca da takıyorum normal olarak. Hep erteledim doktora gitmeyi korona cıktıgı İcin baktım bitecek gibi değil, başladım gitmeye bu sefer tekrar sorunlar oldu. Kadın dogum doktoruma bugun sonuclarımı göstericektim ertelendi cumaya. Tsh yüksek cıkınca doktor beni yönlendirmeden vakit kaybetmiyim kendim randevu almak istedim bugun yarın gideyim diye. 3 tane etrafımda gidebileceğim hastane var 3 ünden de randevu alamadım. Vakalar yine Bi ara çok yükselmişti o zamanlarda da böyle oldu acil olmadığı sürece bakmıyorlar o yüzden stres yaptım

Canım hiç stres yapma troid çözülebilinir bir konu Başka sıkıntı yoksa değerlerinde ilaçla bir ay iki ay içinde düşer.Ben 5.30 çıktıktan sonra randevu aldım taa 20 gün sonraya verdiler bekledim mecbur Sonra muayene oldum kan verdim bir baktık 2.90 ilaç kullanmadım kendisi düşmüş doktor da eğer stresli bir dönemdeysen bazen olabilir dedi ama kontrol altında olacağım tekrar gidip troide baktıracağım o zaman duruma göre ilaç vericek haa bu arada troidlere ultrasonda baktı temiz çıktı sana da bakarlar büyük ihtimalle

Yaaaa demek ki stresten de yükseliyo canm öyle mi. Ah Ahh hayatımızın heryerinde var stres bundan sonra hiç bir şeyi takmıcam bu ne ya herseyi etkiliyo. 3- 5 senedir hep stres var bende inişli çıkışlı malesef.. İnşallah bende gittiğimde düşmüş olsun pozitif bakıcam artık hersey hiçbişeyi takmıcam bu arada canm diğer testlerim de sıkıntı yok Bi tek tiroid. Muayenemi kontrollerimi yaptırdım hersey yolundaydı en son taki hormon testlerimi yaptırana kadar bu da çözülecek Allahın izniyle.. Rabbime güveniyorum o beni yarı yolda bırakmaz inşaAllah bende Bi gün burda hamileyimmm diye paylaşım yapıcam

Kesinlikle hep böyle olmalıyız pozitifffYoksa binbir dert gelir bulur bizii Çözümü var canım troid kolay Allah nasip eder en kısa zamandaa inşallah bizim de bebişimiz olacak ben de şuan o süreçteyim denemeler tam gaz devam

İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım. Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla versin inşallah bu ay bende denemelere tam gaz devam edicem durmak yok çalışmalara devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…