peki yuksek ilk ilaca basladiktan ne kadar sonra gebe kaldiniz ben bes ay once ogrendim uc ayda tshim 1.5 civari ama hala gene kalamadim tedirgin.olmamak elde degil hele cok isteyinceArkadaslar benim 6 ay önce TSH tesadüfen öğrendim 13 çıktı. .fazla yüksek yani endokrine gittim euthyrox 75 kullanıyorum ve suan hamileyiimmm. ..doktor hamile kalırsan gel dedi bakalım yarın gidicem ya dozunu değiştirir yada başka ilaç yazar...yani takmaya bunları kafanıza :)esme121 bence TSH çok takma zaten hamile kalınca tekrar yapcan sin bu testi yükselmisse hemen ilaca başlatıyor Dr olup bitiyor...sakin olun kafanızı çok meşgul etmeyin gebelikle Allahin izniyle hemen olur insaAllah :)
Bende 5 yada 6 aydır kullanıyorum..suan senin tsh kontrol altında ilaçla yani hamile kalmana engel değil...baska herhangi bir sorunun yoksa mutlaka kalırsın hamilepeki yuksek ilk ilaca basladiktan ne kadar sonra gebe kaldiniz ben bes ay once ogrendim uc ayda tshim 1.5 civari ama hala gene kalamadim tedirgin.olmamak elde degil hele cok isteyince
insaallah ya bal damliyo agzindan benimde bes ay oldu iste rahim filmide cektirdim iki ay once bu ay da klomen kullaniyorum insaallah bi sonuc aliriz . doktor zaten suan tshin engel degil diyor insaallahta oyle olurBende 5 yada 6 aydır kullanıyorum..suan senin tsh kontrol altında ilaçla yani hamile kalmana engel değil...baska herhangi bir sorunun yoksa mutlaka kalırsın hamileşöyle dusun bazı insanların hiç bir sorunu yokken hamile kalması uzun surebiliyor ve bunun açıklaması yok elbet hamile kalacaksın sadece sabırlı ol bol bol dua et bu hayatta herkes birşeylerle sınanacak mecbur ama emin ol şukrettikce güzel günler çok çabuk geliyor içini ferah tut
Allah hayırlı zamanda hayırlı olanı nasip etsin inşaAllahi insaallah ya bal damliyo agzindan benimde bes ay oldu iste rahim filmide cektirdim iki ay once bu ay da klomen kullaniyorum insaallah bi sonuc aliriz . doktor zaten suan tshin engel degil diyor insaallahta oyle olur
amin insaallah . kusura bakma cok mesgul ettim ama biswy daha sorsam peki bu hamile kaldigin farkli bisey uyguladin mi ne bilim kür ya da oktora gittin mi yoksa kendiliginden olan bi gebelik mi.bu arada Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallahAllah hayırlı zamanda hayırlı olanı nasip etsin inşaAllah
Amin cnm isteyen herkese nasip olur inş.ben diğer topiklerde konuşulan şeyleri uyguladım ilişkiden sonra altıma yastık koydum yarım saat ayaklarım havada bekledim arada bacaklarımı hareket ettirdim bisiklet suruyormus gıbı sonrasında yataktan kalkmadan uyudum sabah kalkıp dusumu aldım hep ilişki olduğu gün bence hiç yataktan kalkma ve ayaklar havadayken kendini salla bacaklarını falan ama yastığı unutma yuksekte olman lazımamin insaallah . kusura bakma cok mesgul ettim ama biswy daha sorsam peki bu hamile kaldigin farkli bisey uyguladin mi ne bilim kür ya da oktora gittin mi yoksa kendiliginden olan bi gebelik mi.bu arada Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah
evet canimm yastik olayini bende yapiyorum bide ilk kez bu ay yememe icmeme cok dikkat ediyorum sabahlari ac karnina incir yiyorum , arisutu bal polen propolis karisimi yiyorum bide dua tevekkul tabi cok tesekkur edrim cvp verdigin icinAmin cnm isteyen herkese nasip olur inş.ben diğer topiklerde konuşulan şeyleri uyguladım ilişkiden sonra altıma yastık koydum yarım saat ayaklarım havada bekledim arada bacaklarımı hareket ettirdim bisiklet suruyormus gıbı sonrasında yataktan kalkmadan uyudum sabah kalkıp dusumu aldım hep ilişki olduğu gün bence hiç yataktan kalkma ve ayaklar havadayken kendini salla bacaklarını falan ama yastığı unutma yuksekte olman lazımbaşka birşey kullanmadım bide ben aksamları çay yanına mutlaka kuru incir ceviz ve kayısı birer tane yerim
teşekkür ederim yorumunuz için, bir kaç dr a gittim daha önce ama hepsi hamilelik için 2.5 ve altında olması gerekiyor demişti. Bu nedenle de kafam karıştı. Endokrin uzmanına gittiğimde de tsh günün her saati farklı çıkabiliyor şu an 3 çıkmış olabilir ama yarın sabah 1 çıkabilir dedi. Gerçekten de öyle oldu sonra ölçtürdüğüm 1.20 çıkmıştı. Ama en son 3 küsür çıktıbenimde 5 ay önce tshım 7 çıkmıştı tabi gebe kalamıyordum doktorum sebebinin bu olduğunu söyledi dahiliyeye gönderdi gittim tabi iki ayda 1.5 a düştü çok şükür şuan 75 lik Euthyrox kullanıyorum ama hala gebe kalamdım bunun dışında sorunum yoktu demekki nasip değil diyorum çünkü doktor herşey yolunda diyor şuan klomen kullanıyorum geçtiğimiz ay da kullandım ama olmadı . bence tekrar bi dahiliyeye gidin başka bi doktora muayene olun en düşük dozdan ilaca başlayın
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, darısı bizim başımıza dua edin lütfen, Hamilelerin duası kabul olurmuş. Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur.Arkadaslar benim 6 ay önce TSH tesadüfen öğrendim 13 çıktı. .fazla yüksek yani endokrine gittim euthyrox 75 kullanıyorum ve suan hamileyiimmm. ..doktor hamile kalırsan gel dedi bakalım yarın gidicem ya dozunu değiştirir yada başka ilaç yazar...yani takmaya bunları kafanıza :)esme121 bence TSH çok takma zaten hamile kalınca tekrar yapcan sin bu testi yükselmisse hemen ilaca başlatıyor Dr olup bitiyor...sakin olun kafanızı çok meşgul etmeyin gebelikle Allahin izniyle hemen olur insaAllah :)
Yüksek biraz cnm doktoruna git mutlaka ilacını yukseltebilir ben 75 lik kullanıyorum test sonucunda götürKızlar merhaba ben de haşimato hastasıyım ve hergün 25lik eutyrox kullanıyorum. Şu anda şükürler olsun 1 aylık hamileyim :) Yalnız dün yaptırdığım testte TSH sonucum 3.19 çıktı. Sizce bu değer yüksek mi?
Yok yok panik yapma gitsen daha iyi olurdu aslında oda yaptırabilir test hastane kayıtlarına geçsin diye ben başka yerde yaptirsamda benim doktor kendi hastanede tekrar yaptiriyorDoktora az önce mail attım, raporları gönderdim. İnşallah çabuk geri döner...Şimdi kafama takıldı bu durum. İnşallah geç kalmamışımdır
mrb haşimatoyu öğrendikten ne kadar sonra gebe kaldınız acabaYok yok panik yapma gitsen daha iyi olurdu aslında oda yaptırabilir test hastane kayıtlarına geçsin diye ben başka yerde yaptirsamda benim doktor kendi hastanede tekrar yaptiriyor
Benimki Hipotiroidi ben ilaca başladım 7.ay hamile kaldımmrb haşimatoyu öğrendikten ne kadar sonra gebe kaldınız acaba