Gebeliğe Hazırlık Tsh inip cikmasi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Uraniaaflora

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
3.166
2.952
133
Merhaba kizlar bugu yine kadin dogumdaydm hc bir problem yok hrrsey guzel ancak tsh inip cikiyor bi 0.100 bi 3.57 1 ay icindr ilactakviyesi almiyorum
Dahiliyeye gttm ultrasona da girdim hc birsey gorrmedi son 3 luk sonucu gorunce doktor tekrar gt dedi smdi napaym bn gdiyorm birsey cikmiuyor:olamaz::kızgın: yoruldm arrk bi kd bi dahiliye
asilama da hemen igneyle olmaz neden oyle yaptilar dedi. esimin son kruger morfoloji 6 ckmis onu da araya sikistirayim 😑 yine doktordan hastaneden umdugumu alamadim 😡 son kan sonuclarina bakin dedm israrla bakmadi sinir kupuyum yine karar verirsenz asilama burda da yaprz dedi . Bi bak dimi bi vitamn falan birsey oner 1 yildiz verecegm gercktn sinirlym o kdr gt gel koskoca 1 sifir ❌❌❌❌

Tsh nin ilacsz bu kdr ckmasina yine sasirdm.neye gore iniyor cikiyor dusuk ckti gttm duzeldi smdi yuksekse gidicem yine mi dusurecek anlamis degilm :cry:

(Su sebepten baska doktora gttim. Reglm gecktigi icin ve kendi doktoruma sira yoktu yakin zamanda )

Yine koskoca bir unlemle geri donmus bulunmaktayim son cikan rakam yuksek mi sizce gideym mi artk hastanede beni goren dalga gececek

Bende aile hekimine kan vermiştim benim tsh 14 çıktı. Endokrin e yonlendirdiler işin garibi 6 ay önce normaldi sonuç. Doktor hamile kalamazsin bu değerle dedi.

Bnmde sürekli oynuyor cnm sıkıntı olduğunu sanmıyorum cok doktor gezdim bişey demediler sınırı gecmedikten sonra sorun yok

Bende aile hekimine kan vermiştim benim tsh 14 çıktı. Endokrin e yonlendirdiler işin garibi 6 ay önce normaldi sonuç. Doktor hamile kalamazsin bu değerle dedi.

Allah gonlune gore versin canim ilac vermstir herhalde dimi duzene grdi mi

Bnmde sürekli oynuyor cnm sıkıntı olduğunu sanmıyorum cok doktor gezdim bişey demediler sınırı gecmedikten sonra sorun yok
Allah razi olsun benn de surekli kontrol altina alacagm artk saglik ocaginda sinir kimi 3 diyor kimi 4 bekleyelik bakalm

Allah gonlune gore versin canim ilac vermstir herhalde dimi duzene grdi mi

Allah razi olsun benn de surekli kontrol altina alacagm artk saglik ocaginda sinir kimi 3 diyor kimi 4 bekleyelik bakalm
Cnm hastanenin cihazına göre degişiyormuş sınır farklılık göstermesi ondan sonucunu aldıgın zaman yanında yazar sınırın kac olacagı bnm 2 3 5 hep farklı cıkıyor

Cnm hastanenin cihazına göre degişiyormuş sınır farklılık göstermesi ondan sonucunu aldıgın zaman yanında yazar sınırın kac olacagı bnm 2 3 5 hep farklı cıkıyor
Genel de 4 sinir
Bakalim.takip ettireyim de saglk ocagina ona gore beslenem.bari

Yok canim daha gitmedim endokrine . Bakalım gidince ilaç verir takip edilir. Herşey insanlar için napalım . Rabbim beterinden saklasiin. Szede geçmiş olsn .

Ben sinir 4 diye duymustum. Gebelik icin ideali 2'nin altinda olmasi. Tup bebek tedavisinde 2'nin altini hedefliyorlar diye biliyorum. Sizinki asiri yuksek degil, kolayca duzene girer insallah.
Yanlis anlamadiysam isterseniz asilama yapariz demisler. Ben de baska bir rahatsizligim icin doktordan istersen ameliyat ederiz lafini duymustum da sinir olmustum. Insan doktorda bir ozguven bir rehberlik bekliyor. Iletisim de cok onemli. Insallah sizi dinleyen, isini bilen bir doktor bulursunuz.

Ben sinir 4 diye duymustum. Gebelik icin ideali 2'nin altinda olmasi. Tup bebek tedavisinde 2'nin altini hedefliyorlar diye biliyorum. Sizinki asiri yuksek degil, kolayca duzene girer insallah.
Yanlis anlamadiysam isterseniz asilama yapariz demisler. Ben de baska bir rahatsizligim icin doktordan istersen ameliyat ederiz lafini duymustum da sinir olmustum. Insan doktorda bir ozguven bir rehberlik bekliyor. Iletisim de cok onemli. Insallah sizi dinleyen, isini bilen bir doktor bulursunuz.
Evet bnde 2.5 olmasi gerektigni okumstm en ideal.o rakammis gebelik icin amin tssekkur ederim 🤲

Merhaba benimde tüp bebek tedavim var ama TSH yuksek çıktı tedavi göreceğim hastanede 5 çıktı değerim bu ay baslayamadim dahileyeye gidip ultrasona girdim önemli birşey yok ve 1.5cikti TSH emin olmak için başka bir hastanede daha yaptırdım yine 1.5 ve adet günümde yapilmisti tüp bebek için adet günleri neden çıkıyor sonra iniyor onu anlamadım başına gelen varmi

Merhaba benimde tüp bebek tedavim var ama TSH yuksek çıktı tedavi göreceğim hastanede 5 çıktı değerim bu ay baslayamadim dahileyeye gidip ultrasona girdim önemli birşey yok ve 1.5cikti TSH emin olmak için başka bir hastanede daha yaptırdım yine 1.5 ve adet günümde yapilmisti tüp bebek için adet günleri neden çıkıyor sonra iniyor onu anlamadım başına gelen varmi
Ayni benimde regl gunu cikti canik o gunden beri her ay takipteym saglk ocagndan kendim istiyorum full kan testi bi 0 cikti bir ay snra 3.5 cikti smdi 2 normal cok sukur ama beslenmeye cok dikkat ettim canim netten baktm neler arttiriyor azaltiyor beslenme onemli smdi her gun havuc domates elma nane bunlari sıkıp iciyorum saglk icin

Ayni benimde regl gunu cikti canik o gunden beri her ay takipteym saglk ocagndan kendim istiyorum full kan testi bi 0 cikti bir ay snra 3.5 cikti smdi 2 normal cok sukur ama beslenmeye cok dikkat ettim canim netten baktm neler arttiriyor azaltiyor beslenme onemli smdi her gun havuc domates elma nane bunlari sıkıp iciyorum saglk icin
Anladım ben şuan baslasammi tiroit hapına küçük dozda bilemedim

Benim daha önceden kullandığım ilaç duruyor tüp bebekdeki doktor zaten vermedi dahileyeye gittim bugün bugünde 1.5 çıktı TSH diğer teste 4 gün önce yapıldı 5 çıktı kafam çok karıştı tüp bebek doktoruda o hastanede ne çıkarsa onu baz aliyo
Doktorun ne dediyse odur bz bilemeyiz ki canim demekki seninde inip ckms

Back