Tsh hormonu

Sevgi cicegim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
92
24
33
Kızlar Tsh hormonum gebeligin ilk zamanlarinda test yaptirdigimda 3 lerdeydi simdi 5.09 a yükselmis dün test yapmistm bugun sonucumu aldigimda gordum ilacimi kullaniyodum ama yukselmis sizce bebege zarari olmus mudur 21. Haftanin icindeyim?

Benim de hiç 5 ten aşağı düşmedi günlük 75 mg lık ilaç alıyorum doktorum bana bu değerde bir sıkıntı olmaz dedi. Sende ilaçlarını düzenli al canım inşallah birsey olmaz.

Kızlar Tsh hormonum gebeligin ilk zamanlarinda test yaptirdigimda 3 lerdeydi simdi 5.09 a yükselmis dün test yapmistm bugun sonucumu aldigimda gordum ilacimi kullaniyodum ama yukselmis sizce bebege zarari olmus mudur 21. Haftanin icindeyim?

Benim de hiç 5 ten aşağı düşmedi günlük 75 mg lık ilaç alıyorum doktorum bana bu değerde bir sıkıntı olmaz dedi. Sende ilaçlarını düzenli al canım inşallah birsey olmaz.

normal zamanda 5 sınırdır ama sağlıklı bir hamilelikte 2.5tan fazla olmamalı.ben dozumu artırarak 1.8e düşürdüm,şimdi o seviyede devam ediyor.büyük ihtimal drunuz sizin ilacın dozunu da artırmıştır. ama iki_yaprak drunuzu değiştirmenizi öneririm,size sıkıntı olmaz diyen dr endokrinoloji uzmanı mı yoksa kadın doğum drmu?kadın drları pek önemsemezler böyle şeyleri,siz başka bir uzmana aylık kontrollere muhakkak gidin 5 çok fazla.böyle şeyler ihmale gelmez

teşekkür ederim, bunu dahiliye uzmanı söyledi. endokrin uzmanına bu hafta içi gideceğim. ilgin için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…