Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi şey sorabilir miyim. Çocuğunuz oldu muDozu yükseldiği için değer düşer korkma. Hamilelikte dengelemek için her ay farklı bi doz verebiliyo doktor. Ben im öyle olmuştu
Oldu çok şükürBi şey sorabilir miyim. Çocuğunuz oldu mu
Allah bağışlasın içimi rahatlattınız tşkr edermBi şey sorabilir miyim. Çocuğunuz oldu mu
suan hamile misinizBende tiroit hastasıyım canım ilacını düzenli kullan bişey olmaz bende aynı 25mg başladım ama düşürmediği 50 mg çıktı 5 gün sonra 11 küsürden 4 e düştü hangi ilacı kullanıyorsun
Evet bende yeni hamileyim daha ilaç dozajı yeni yükseltildisuan hamile misiniz
peki e son kac ciktiEvet bende yeni hamileyim daha ilaç dozajı yeni yükseltildi
merhaba ,Merhaba bende 4 buçuk haftalık gebeyim kan tahlilinde tsh 4.9 çıktı aile hekimi ilaca gerek yok dedi ama ben korktum dahiliyeye randevu aldım levotiron 75 mg başladı. Gebelikte ilaç kullanmaya çok korkuyorum ama kullanmamakta sıkıntı. İnşallah sıkıntısız sağlıkla atlatırız bu süreci
Benimde hamileliğin başında yüksekti euthyrox kullanıyorum düşüyor hemen ama kaç mg alman gerektiğini öğrenmen için mutlaka doktora gitmelisin, geçmiş olsunmerhaba ,
degerınız dustu mu levotıron ıle acaba ? ne durumdasınız benımde tsh yuksek 4,16
çok sagol canım sanada gecmıs olsunnnBenimde hamileliğin başında yüksekti euthyrox kullanıyorum düşüyor hemen ama kaç mg alman gerektiğini öğrenmen için mutlaka doktora gitmelisin, geçmiş olsun
Merhaba evet düştü 1.39 çıktı son kan testimde. Ayda bir kontrol oluyorummerhaba ,
degerınız dustu mu levotıron ıle acaba ? ne durumdasınız benımde tsh yuksek 4,16