- Emoji Skoru
- 630
- Puanlar
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
100mg kullandım ve geçen hafta kontrolde 0.4e düştüğünü öğrendim çok rahatladımilacino hangi dozda aLiyosun
Ben de kalp çarpıntısı yapmadı çok şükür..ilacı içmeden aldiriyorum canım gece 12 den sonra hiç bişey yiyip içmé diyo çünkü doktorkizlar kan aldirirken tsh kontrolu icin ilaci icmedenmi aldiriyosunuz icip mi aldiriyosunuz
Benim kasım ayında 11 haftalık bebeğimin kalbi durdu gelişim bozuklugu oldugu söylendi büyük ihtimal bu troid yüzünden o zaman haberim yoktu yüksek olduğundan. .ama suan bebek için hiç bi engel olmadığını söyledi doktor aynı şekilde hamile kalırsam ilk işim endokrinciye gidip doz ayarlamak olacak inşallahBende Nisan ayında TSH 26 çıkmıştı. Zaten adet düzensizliği nedeniyle doktora gitmiştim, sürekli ara kanamam oluyordu. Nedeni tiroidmiş. Bana bu değer düşene kadar kesinlikle hamile kalmamam gerektiğini söylediler. Bu değerlerle zaten kalman çok zor ama olur da kalırsan sağlıklı hamilelik olmaz demişlerdi. Daha bu ay 1 altına düşürebildik, doktorum artık hamilelik düşünebileceğimi ama hamile kalırsam mutlaka doz ayarlaması için kendisine gelmemi söyledi. Günde 100mg euthrox kullanıyorum ben de.
sizde kalp carpintisi yapmiyomu benim 5ay dusuktu tekrar yukselmis 100 ictim surekli kontrol ettirmek lazim yaa bi dusuyo bi yukselio
Benim kasım ayında 11 haftalık bebeğimin kalbi durdu gelişim bozuklugu oldugu söylendi büyük ihtimal bu troid yüzünden o zaman haberim yoktu yüksek olduğundan. .ama suan bebek için hiç bi engel olmadığını söyledi doktor aynı şekilde hamile kalırsam ilk işim endokrinciye gidip doz ayarlamak olacak inşallah
Aynen öyle canim her şeyi etkiliyor maleseff inşallah darısı başımıza :)TSH diğer hormonları da çok etkiliyormuş. O nedenle hamile kalmak zorlaşıyormuş. Düzene girdikten sonra çoğu kişi kolay hamile kalmış ve sağlıklı hamilelik geçirmiş. Darısı başımıza.