• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tsh düzelmeden gebeliği ertelemek mi lazım?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Germanteacher

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2020
178
180
53
30
Merhabalar tsh 4,50 cıktı normal olması gerek yetişkinlerde 4,20ymis. Gebelik planlıyorum 25 mg'lık hapa başlıycam yarın. Benim merak ettiğim şu bu değeri düşürmeden hamile olma çalışmalarına devam etmek zararlı mıdır ? Mola mı verilmesi gerekiyor? Düşürdükten sonra mı devam etmeliyiz

Zararlı değil de gebelik oluşmaz, oluşursa da kimyasal olabilir. 2 civarında olması en sağlıklısı derler. Kısa sürede düşer ilaçla endişe etmeyin.

Merhabalar tsh 4,50 cıktı normal olması gerek yetişkinlerde 4,20ymis. Gebelik planlıyorum 25 mg'lık hapa başlıycam yarın. Benim merak ettiğim şu bu değeri düşürmeden hamile olma çalışmalarına devam etmek zararlı mıdır ? Mola mı verilmesi gerekiyor? Düşürdükten sonra mı devam etmeliyiz
Merhaba 👋 benimde 4,84 çıkmıştı gebelik düşünmeyenlerde 4,20 normal dedi banada ama gebelik düşünürsen 2.50 altı olması lazım dedi düşürene kadar da korunmayı bırakma dedi bende ilk başta 25lik euthyroxun yarısıyla yani 12.5 la başlamıştım daha sonra gittiğimde 4.20 ye düştü bu sefer 25 mga çıkardı daha sonra 4, 09 düştü şuan 50 mgllık kullanıyorum cuma yine gidicem inşallah düşmüştür size ne verdi ilaç olarak

5.30 Ken hamile kaldım canım dogumumuda yaptım çok şükür .hemen dusuyo zaten sen bence çalışmalara basla .

Back
X