• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tsh dusuklugu??

MinnosKoala

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
75
34
3
26
Yaklasik 1 ay once bas donmesi, carpinti, sac dokulmesi, asiri kilo verme, sivilce vs. sikayetleriyle saglik ocagina gittim ve kan tahlili yapildi. Sonuc olarak birazcik demir eksikligi, birazcik bilirubin yuksekligi ve tsh 0.016 cikti ama t3 ve t4 gayet normal. Doktor demir eksikligi icin ilac verdi ama asiri carpinti kullanamadim sonrasinda da baska doktora gidemedim. Son 3 gundur uyuyamiyorum asiri ates basiyor, kalbimde de asiri bir carpinti var ve bogazim cok kuruyor. Dun aksamustu sadece 1 bucuk saat uyuyabildim ondan onceki gece de bu gece de uyuyamadim ve hala uyuyamiyorum. Sadece tsh dusuklugu bunlari yapar mi? Psikolojik olabilir mi? Doktora gitmeli miyim? Tesekkurler.

T3 t4 normal olması garip. Ben bu beliryilerle acillik oldum geçen yıl. Sonuç hipertiroid. Çarpıntı düzenleyici ayrı ilaç kullandım tsh için ayrı kullandım şmdilik kullanmaya drvam edeveğim belki ömür boyu içeceğim. Benim tsh 0.0001 di ama. T3 t4 de çok yüksekti. Sizin normalse psikolojik olma ihtimali de vardır.

Günlerce uykusuzluk çektim bende tsh düşükken. Bence bir endokrin uzmanına başvurmalısınız

Aynen katılıyorum hipertiroit belirtisi endokrine gitmelisin

Merhabalar, ben son sinif tip ogrencisiyim, dolayisiyla konuyla alakali bilgim var. Sahsen endokrinoloji uzmanina gorunmeniz gerektigini dusunuyorum, ozellikle de bas agrisi, bas donmesi, gormede bozukluk gibi belirtiler de varsa. Endiselenmenize gerek oldugunu dusunmuyorum fakat kesinlikle uzmanina gorunulmeli.

Back