- 23 Ağustos 2021
- 289
- 80
- 29
- Konu Sahibi arvenelendil
Merhaba arkadaşladı tsh değerim mayısta 2.93 temmuzda 3.79 ve eylülde 4.06 çıktı temmuzda kadın doğum doktorum normal demişti ilaca gerwk yok demişti ben eylül ayında1 hafta hayıt içtim hem fsh hem yumurtlamaya iyi gelsin diye bu sefer de tsh 4 olmuş aynı kadım doğumcum şimdi endokrin bölümüne git birden artmış dedi bende dahiliyeden randevu aldım sizce neden böyle oldu hayıt tohumundan mı? Gebeliğe engel olur mu ailede genetiktw yok lütfen yardımcı olursanız sevinirim
NOT: kızlar endokrine gittim bugün kan aldı yarında ilk idrarı vericem birde ultrasonla baktılar boynuma uktrason normal çıktı diğerleri daha belirsiz doktor boynumu görür görmez klasik hashimato dedi ama ultrason temiz çıktı ? Sizce ultrasonda olmayıp kanda çıkar mı bir sıkıntı? Doktorun gördüğü çıkmadı çünkü ultrasonda acaba kandan var da ultrasona hemen yansımamış olabilir mi ?
NOT: kızlar endokrine gittim bugün kan aldı yarında ilk idrarı vericem birde ultrasonla baktılar boynuma uktrason normal çıktı diğerleri daha belirsiz doktor boynumu görür görmez klasik hashimato dedi ama ultrason temiz çıktı ? Sizce ultrasonda olmayıp kanda çıkar mı bir sıkıntı? Doktorun gördüğü çıkmadı çünkü ultrasonda acaba kandan var da ultrasona hemen yansımamış olabilir mi ?
Son düzenleme: