Merhaba, Tsh ile ilgili çok fazla bilgim yok ama sanırım doktorların da farklı görüşleri olabiliyor birbirinden. Ama B12 ve d vitaminini mutlaka yükseltmeye bakın bence. Doktorunuz vitamin vermediyse eğer B12 için dil altı emilen tablet, d vitamini için de ampul olan hemen yükseltiyor.Selamlar arkadaşlar,
Tsh’ım 2.70 çıktı.Gebelil için yüksek dedi doktorum.B12’m 131, D vitaminim de 24 çıktı bunlar da çok düşük.Sizce bunlar gebeliğime engel olabilir mi ?
Bu doktorlar niye böyle değişik konuşuyorlar. Ben 2 ayrı doktora gittim tsh 3.5 benim. Eğitüm ve araştırmada da özel hastanede de bana öyle bişey söylemediler. Bütün testlerim yapıldı. Ve hatta özeldekine özellikle sordum burda öyle okuduğum içün, hayır 5in altında olması gerekir dedi.
Ayrıca dvit benim de 19du. takviye kullanmaya başladım 40 olmuş. B12 600lerde onu da takviyeyle çıkardım. Takviyeyi bıraktım şimdi kullandığım folik asitin içinde de var b12. Ordan destek alıyorum
Ben tsh ı bilmiyorum ama diğerleri engel olmasa bile hem sizin hem de eğer gebelik olursa bebek için risk teşkil eder.Selamlar arkadaşlar,
Tsh’ım 2.70 çıktı.Gebelil için yüksek dedi doktorum.B12’m 131, D vitaminim de 24 çıktı bunlar da çok düşük.Sizce bunlar gebeliğime engel olabilir mi ?
Bunu duyduğum iyi oldu yarın endokrin randevum var ben de sorayım. o hamile arkadaşıma da söyledim o da sordu doktoruna yüksek değil demiş.Kadın doğum için özel muayneye gidiyorum.2.5'un altında olmasını isteriz dedi tsh için. Endokrin uzmanı da 2'nin altında olmasını bekliyoruz artık hatta dedi. Doktorlar o kadar farklı yorumlar yapıyorlar ki gerçekten insan kime inanacak şaşırıyor
peki hamile kalmama da engel olur muCanim gebelik dusunuyorsan tsh 2.5 altinda olmasi gerek. Bende tiroid hastasiyim. Hamile kalinca yukseliyor bebegin gelisimini engelliyor. Gebeligin 6. Ayindan sonra da tsh 2 nin altinda olmasi gerek. Bu yuzden kayip bile yasadim. Senin ki cok yuksek degil. Su an ilac kullanma hamile kaldigini ogrenir ogrenmez tekrar kan testi yaptir ilaca basla.
Engel oldu canim ama benim degerim 7 küsüre cikmisti. 2 bucugun altina inince anca hamile kalabildim. Su an hamileyim bu sefer daha kontrollu gittim. Her ay tahlil yaptirdim. Insallah sag salim kucagima alirim..peki hamile kalmama da engel olur mu
inşallah ikiniz de sağlıklı şekilde birnirnize kavuşunEngel oldu canim ama benim degerim 7 küsüre cikmisti. 2 bucugun altina inince anca hamile kalabildim. Su an hamileyim bu sefer daha kontrollu gittim. Her ay tahlil yaptirdim. Insallah sag salim kucagima alirim..
Tsh cicugun beyin gelisimi icin onemli.Dugerleri engel degilSelamlar arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?