- 25 Mayıs 2022
- 1.287
- 350
- 53
- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
bana 3.31le 25 mg verdi 8.haftadaİlaçla kontrol altına alırlar, ben 3 ile 50'lik kullanıyorum siz belki bi süre az daha yüksek kullanabilirsiniz.
Yok yok olmaz ya çat diye düşürüyor zaten, benim 10 günde 2.85'e 1 ayda da 2.5 altına düştü ama kullanmaya devam ediyorum mecbur. Bırakacağım umudum vardı ama güldü doktor bırakılmayacakmışbana 3.31le 25 mg verdi 8.haftadazaten söyledi düsmezse doz arttırırız bir sonraki ay diye ama koktum simdi sana 50 mg vermis 2 hafta daha var kontrole bu kadar kısa sürede bir sorun olmaz dimi?
evet bana da sürekli kullanacağımı söyledi. su an günde bir doz 25 mg verdi insallah düser de gerek kalmaz ama korktumYok yok olmaz ya çat diye düşürüyor zaten, benim 10 günde 2.85'e 1 ayda da 2.5 altına düştü ama kullanmaya devam ediyorum mecbur. Bırakacağım umudum vardı ama güldü doktor bırakılmayacakmış
Kız benimki de 25'lilmiş ya üşenmedim gittim baktım dmfm püüüevet bana da sürekli kullanacağımı söyledi. su an günde bir doz 25 mg verdi insallah düser de gerek kalmaz ama korktum
ayy rahatladımKız benimki de 25'lilmiş ya üşenmedim gittim baktım dmfm püüü
Canım bende şimdi çıktım Dr dan banada 50 verdi değerim 6 olmasına rağmenbana 3.31le 25 mg verdi 8.haftadazaten söyledi düsmezse doz arttırırız bir sonraki ay diye ama koktum simdi sana 50 mg vermis 2 hafta daha var kontrole bu kadar kısa sürede bir sorun olmaz dimi?
Banada şimdi 50 verdi 6 olmasına rağmen değerim daha yüksek yazarsam çarpıntı yapar diğer ay gel tekrar bakcaz az gelirse doz yükseltecez dediİlaçla kontrol altına alırlar, ben 3 ile 50'lik kullanıyorum siz belki bi süre az daha yüksek kullanabilirsiniz.
25 vermiş bana canım sana 50 yeterli benceBanada şimdi 50 verdi 6 olmasına rağmen değerim daha yüksek yazarsam çarpıntı yapar diğer ay gel tekrar bakcaz az gelirse doz yükseltecez dedi
İnşallah canım geç kaldım gibi hissediyorum ya diğer hamileliklerimde 4. Haftadan başlamıştı Dr gittiğim doktor hiç istemedi bende zar zor bugüne randevu buldum25 vermiş bana canım sana 50 yeterli bence
Birde demirim çok düşükmus demiri de şimdiden baslatti25 vermiş bana canım sana 50 yeterli bence
Yok ya hiç doktora gitmeyenler TSH nedir bilmeyenler var, geç değil bence 2 haftadan bi şey olmazİnşallah canım geç kaldım gibi hissediyorum ya diğer hamileliklerimde 4. Haftadan başlamıştı Dr gittiğim doktor hiç istemedi bende zar zor bugüne randevu buldum
Orası öyle bende eskiden olsa bilmezdim iki kaybim var diye her şeyi arastiriyomYok ya hiç doktora gitmeyenler TSH nedir bilmeyenler var, geç değil bence 2 haftadan bi şey olmaz
Sağlıkla ilerlesin canım benimOrası öyle bende eskiden olsa bilmezdim iki kaybim var diye her şeyi arastiriyom
Amin canım seninki de inşallahSağlıkla ilerlesin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?