Tsh 5.6 gebelik ertelenmeli mi

banaderlerelif

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
875
328
18
Kzılar bugün hormon sonuçlarım geldi diğer sonuclar güzel ama 3 civarı olması gerekn tsh 5.6
ilaca basladım bugün kadın doğum onu hemen düşürmen gerekiyor dedi korkuttu
Dahiliye çok önemli degil fazlası zeka geriliği yapabiliyor ama aşırı degil seninki dedi.
Hamilr kaldığın an gel dozu artıralım dedi. E ben şimdi napayım zaten 8 aydır olmuyor bu ay da korunmalı mıyım sizce?
Tecrübesi olan var mı tsh düşer mi kısa zamanda?

hayır. zaten ilaç kullanıyorsunuz. kullandığınız ilaç çok hızlı etki gösteriyor. ek olarak gebeliğin basında hızla yükselen gebelik hormonu tsh’ı ilk 12 hafta baskılar yani çok yükselmez. ben de gebelikte tiroid ilacı kullandım. bebeğim gayet sağlıklı.

Ay çok teşekkür ederim maşallah

Günlük düzenli şekilde dereotunu yoğurtla ye gerçekten çok etkili en azından bı kaç hafta dene ve kan ver farkı görürsün gerçekten

Hayır korunacak kadar yüksek değil benim yengem 12 gibi bir değerle gebe kaldı kullandığı ilaç ile 2lere düştü. İlaçlar hızlı etki gösteriyor. Korunmanızı gerektirecek bir değer değil. Ben de kullanıyorum. Sabah aç olarak için ve arkasından en az 30 dakika besin almayın. Kısa sürede düşer

Korunmayacagım bu ay da bakalım nasip düşer en kısa zamanda inşallah.. Prolaktinim 23 cıktı o nasıl sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…