3.97Tsh 3.97 mi yoksa 397 mi anlamadım. 397 normal bir değer değil çünkü olması pek mümkün değil gibi
3.97
ananem teyzelerim guatr
gebelikte bi suru sikintiya neden oluyormus
benim soylememden sonra tsh istedi doktor ben soylemesem bakilmayacak
Niye kahroldunuz ben anlamadım. Çok yüksek değil değer. Bi ilaçlık işi vargebelik icin dr. a gittim
pko tanimi soyledim prolaktini soyledim insulin direncimi soyledim kan pıhtılaşması soyledim soyledim de soyledim
benden tsh istemedi ama endokrin doktoru tsh hormon yazmisti deyince a o zaman tshye de bakalim dedi
tsh 3 97 cikti
t4 0.99
cok moralim bozuk
prolaktinim allah bilir kaca cikti onu bile istemedi
hiperprolaktinoma benim.
O çok yüksek değerler için geçerli. Ve bi ilaçla düşüyor çaresiz bişey değil. Rabbim dermansız dert vermesin. Doktorunuzu da değiştirmenizi tavsiye ederim, sizide demoralize ediyor böyle olmaz pozitif olması lazımhamilelikte cok riskliymis zeka geriligi vs bir suru sey yaziyor
doktor rahmime bakinca zaman daraliyir elini cabuk tut dedi o yuzden kahroldum
Benim gebelikte yükseldi ilaç kullanıyorum şu an. Haftaya kontrolüm var hatta bakalım ne kadar düşmüş.hamilelikte cok riskliymis zeka geriligi vs bir suru sey yaziyor
doktor rahmime bakinca zaman daraliyir elini cabuk tut dedi o yuzden kahroldum
2.miyom turemis rahim agzindaBenim gebelikte yükseldi ilaç kullanıyorum şu an. Haftaya kontrolüm var hatta bakalım ne kadar düşmüş.
Rahimde ne varmış neden zaman daralıyor demiş?
Yok kız ilaçla tsh kontrol altına alınıyor 10lardan düşüren var.2.miyom turemis rahim agzinda
pko var
zaman daraliyor dedi oyle dedi
ama tsh testini bile ben soyleyince ekledi cunku cok onceden endokirinde tsh icin bana eutohyrx gibibi ilacti ondan vermisti ve pko demisti insulin homa testime ve hormonlara bakip
ben de dhea s04de yuksekti
dunden beri daha rahatladim ama gercekten de herkesin yuksek nerdeyseLavi12 bebege bisey olmadi insallah
beni kahreden bebeklere etki ediyor yazmasiydi düşük filan
ay interneti okuyan kafayi yer
Bebeğimi kaybettim ama tsh la ilgisi yok. Cok yaygin bisey geecekten tsh kafana takma ilacını ic
seneler once prolaktin icin endokirin doktoru cat diye yuzume senin beyninde tumor olabiilir demisti dan diyeYok kız ilaçla tsh kontrol altına alınıyor 10lardan düşüren var.
Miyomlar için ne dedi bilmiyorum bazıları ameliyat gerektirmeyebiliyor doktorla iletişimde olun bu konuyla ilgili.
Pko hastası çok arkadaş var forumda doğal hamile kalan da var tedavi gören de var ne derecede bilmiyorum ama.
Doktorlar insanı strese sokuyorlar ama ne olacağını kimse bilemez onlar sadece mevcut duruma göre konuşuyor. Inşallah her sey yoluna girecek stresle daha kötü olur Allah korusun
Ters anına denk gelmişsindir nasıl doktormuş öyle o. Tsh gebelik için 2 altı olmalı bu arada levotiron kullanmıştım bnmde böyleydiseneler once prolaktin icin endokirin doktoru cat diye yuzume senin beyninde tumor olabiilir demisti dan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?