• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tsh 397 cikti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

1dilektut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
1.254
887
73
gebelik icin dr. a gittim

pko tanimi soyledim prolaktini soyledim insulin direncimi soyledim kan pıhtılaşması soyledim soyledim de soyledim

benden tsh istemedi ama endokrin doktoru tsh hormon yazmisti deyince a o zaman tshye de bakalim dedi

tsh 3 97 cikti
t4 0.99

cok moralim bozuk

prolaktinim allah bilir kaca cikti onu bile istemedi

hiperprolaktinoma benim.

Tsh 3.97 mi yoksa 397 mi anlamadım. 397 normal bir değer değil çünkü olması pek mümkün değil gibi

3.97 fazla bir değer değil ki. 4 üzerine ilaç veriyor doktorlar. Benim de 4.5 tu 25 mg ilaç kullandım düştü. Hamile de kaldım bebeğim de 2 buçuk aylık şuan. Korkmayın yani yüksek bir değeriniz yok olsa da çok basit bir hapla düşüyor hemen, hamilelikte de yüksek seyrederse hapa devam ediyorsunuz zaten
3.97

ananem teyzelerim guatr

gebelikte bi suru sikintiya neden oluyormus

benim soylememden sonra tsh istedi doktor ben soylemesem bakilmayacak

gebelik icin dr. a gittim

pko tanimi soyledim prolaktini soyledim insulin direncimi soyledim kan pıhtılaşması soyledim soyledim de soyledim

benden tsh istemedi ama endokrin doktoru tsh hormon yazmisti deyince a o zaman tshye de bakalim dedi

tsh 3 97 cikti
t4 0.99

cok moralim bozuk

prolaktinim allah bilir kaca cikti onu bile istemedi

hiperprolaktinoma benim.
Niye kahroldunuz ben anlamadım. Çok yüksek değil değer. Bi ilaçlık işi var

hamilelikte cok riskliymis zeka geriligi vs bir suru sey yaziyor

doktor rahmime bakinca zaman daraliyir elini cabuk tut dedi o yuzden kahroldum

O çok yüksek değerler için geçerli. Ve bi ilaçla düşüyor çaresiz bişey değil. Rabbim dermansız dert vermesin. Doktorunuzu da değiştirmenizi tavsiye ederim, sizide demoralize ediyor böyle olmaz pozitif olması lazım

Benim gebelikte yükseldi ilaç kullanıyorum şu an. Haftaya kontrolüm var hatta bakalım ne kadar düşmüş.
Rahimde ne varmış neden zaman daralıyor demiş?

ülkemizde tsh yüksekliği olmayan insan bir elin parmakları kadar neredeyse. bu kadar üzülmeyin değeriniz çok yüksek değil ki ilaçla çok hızlı düşüyor zaten benim hamilelikte 9 olmuştu

Benim gebelikte yükseldi ilaç kullanıyorum şu an. Haftaya kontrolüm var hatta bakalım ne kadar düşmüş.
Rahimde ne varmış neden zaman daralıyor demiş?
2.miyom turemis rahim agzinda
pko var
zaman daraliyor dedi oyle dedi

ama tsh testini bile ben soyleyince ekledi cunku cok onceden endokirinde tsh icin bana eutohyrx gibibi ilacti ondan vermisti ve pko demisti insulin homa testime ve hormonlara bakip

ben de dhea s04de yuksekti

dunden beri daha rahatladim ama gercekten de herkesin yuksek nerdeyse Lavi12 Lavi12 bebege bisey olmadi insallah

beni kahreden bebeklere etki ediyor yazmasiydi düşük filan

ay interneti okuyan kafayi yer

Bebeğimi kaybettim ama tsh la ilgisi yok. Cok yaygin bisey geecekten tsh kafana takma ilacını ic 😊👍

2.miyom turemis rahim agzinda
pko var
zaman daraliyor dedi oyle dedi

ama tsh testini bile ben soyleyince ekledi cunku cok onceden endokirinde tsh icin bana eutohyrx gibibi ilacti ondan vermisti ve pko demisti insulin homa testime ve hormonlara bakip

ben de dhea s04de yuksekti

dunden beri daha rahatladim ama gercekten de herkesin yuksek nerdeyse Lavi12 Lavi12 bebege bisey olmadi insallah

beni kahreden bebeklere etki ediyor yazmasiydi düşük filan

ay interneti okuyan kafayi yer
Yok kız ilaçla tsh kontrol altına alınıyor 10lardan düşüren var.
Miyomlar için ne dedi bilmiyorum bazıları ameliyat gerektirmeyebiliyor doktorla iletişimde olun bu konuyla ilgili.
Pko hastası çok arkadaş var forumda doğal hamile kalan da var tedavi gören de var ne derecede bilmiyorum ama.
Doktorlar insanı strese sokuyorlar ama ne olacağını kimse bilemez onlar sadece mevcut duruma göre konuşuyor. Inşallah her sey yoluna girecek stresle daha kötü olur Allah korusun

Yok kız ilaçla tsh kontrol altına alınıyor 10lardan düşüren var.
Miyomlar için ne dedi bilmiyorum bazıları ameliyat gerektirmeyebiliyor doktorla iletişimde olun bu konuyla ilgili.
Pko hastası çok arkadaş var forumda doğal hamile kalan da var tedavi gören de var ne derecede bilmiyorum ama.
Doktorlar insanı strese sokuyorlar ama ne olacağını kimse bilemez onlar sadece mevcut duruma göre konuşuyor. Inşallah her sey yoluna girecek stresle daha kötü olur Allah korusun
seneler once prolaktin icin endokirin doktoru cat diye yuzume senin beyninde tumor olabiilir demisti dan diye

seneler once prolaktin icin endokirin doktoru cat diye yuzume senin beyninde tumor olabiilir demisti dan diye
Ters anına denk gelmişsindir nasıl doktormuş öyle o. Tsh gebelik için 2 altı olmalı bu arada levotiron kullanmıştım bnmde böyleydi

Back
X