Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlaç verecek sana benim de yüksek çıkmıştı 7 veya 8 hatırlayamadım. Birkaç aya iner. Merak etme sonra hormonlarında düzelir. Başka bir problemin yoksa kısa sürede hamile kalırsın.Arkadaşlar merhaba gebe olmak istiyorum bugün kan için tahlil verdim.
Tsh 17.5 çıktı
Dahiliyeden randevu aldım ama çok da korktum böyle olup sorun yaşamadan hamile kalabilen oldu mu düzelir değil mi
Çok teşekkürler kaçtan düştü sizinTSH ilacı kullananlara nacizane bir tavsiye vermek isterim
her gün aynı saatte aç karnına için ilaçlarınızı ve üzerine yarım saat kırkbeş dakika kadar herhangi birşey yiyip içmeyin
daha hızlı düzene girdiğini göreceksiniz
Ben saat kurup öyle içiyorum ilaçlarımı
1,35e düşmüştü ocak ayında
şimdi hamileyim ve hamilelikte de yükselmeye başladı 3 leri gördüm
hemen doz yükselttik
o yüzden dikkatli olmanızda fayda var
şifa olsun umarım hayırlı sonuçlara çabucak erişirsiniz
Benim 8-9 gibiydi değerlerimÇok teşekkürler kaçtan düştü sizin
Benim de haşimatoTeşekkürler bende gebelik için uğraşıyorum inşallah bir aksilik çıkmadan hallederim hasimato hastasıyım da
Bu testler için yorum yapabilecek bilgili biri var mıdır yeni baslik açıp meşgul etmek istemedim gündemiDüzeldiğini düşündüğüm için adet bitimi ovu testlerine başladım ama daha doğru düzgün bi çizgi göremedim miratech marka biri 7. Gn biri 8. Gün testim bi bakabilir misiniz fark var mı dünden bugüne, kullandığım programa göre yumurtlama bu aralar görünüyor ama kendim baktığımda testlerde hiçbir gelişme yok