Merhaba şimdi nasıl değeriniz.1 ay bile olmadan ilacım bitti diye tahlil de yaptı dr baktık. T3 VE T4 şu an normale döndü baskılandı yani.
Tyramazol 4 taneden 2 tane ye düşürdük ilacı, şimdi baskılanan t3 ve t4 hormonu tsh ı normal düzeye çekecek böylece dedi dr ..
Bu ay günde 2 tane tyramazol içeceğim yani 1 ay sonra bakalım tsh kaç olacak .. 0.004 ten 0.01 e çıktı aslında yavaş yavaş yükselişe geçecek dedi dr bakalım inşallah ..
Tyramazol birden bırakamayız zaten yavaş yavaş bırakıp gebelik olursa da ilacı değişip düşük dozda devam edicez dedi ..
Merhaba şimdi nasıl değeriniz.
Benimde tsh 0.003 banada günde üç kere thyromazol verdi ilaç bitince tahlil yaptıran. İnşallah işe yarar.
İnşallah ya düzeltsin de ne yapalim ilaçla düzelecek seviyeyi geçmesin.İlk ay günde 4 aldım ilaç t3 t4 düştü normale döndü şimdi 1 2 aya tsh da yavaş yavaş yükselecek dedi dr. Geçen ay çok aksattım ilacı unuttum günde 2 içmem gerekirken çoğu zaman 1 içtim tabiki değişiklk olmadı, bu ay çok düzenli içtim, tshın biraz yükseldiğini düşünüyorum yarın yada öbür gün baktırıcam .. yazarım buraya da sonucu .. öyle birden düzelmez yükselmez bir kaç ayı bulacak demişti dr um .. ilacı da bırakamicaz zaten uzun süre belki devam edicez dedi..
Ne yaptınız sonuçlarınızı çıktı miİlk ay günde 4 aldım ilaç t3 t4 düştü normale döndü şimdi 1 2 aya tsh da yavaş yavaş yükselecek dedi dr. Geçen ay çok aksattım ilacı unuttum günde 2 içmem gerekirken çoğu zaman 1 içtim tabiki değişiklk olmadı, bu ay çok düzenli içtim, tshın biraz yükseldiğini düşünüyorum yarın yada öbür gün baktırıcam .. yazarım buraya da sonucu .. öyle birden düzelmez yükselmez bir kaç ayı bulacak demişti dr um .. ilacı da bırakamicaz zaten uzun süre belki devam edicez dedi..
Evet bu ay bütün değerlerim normale döndü çok şükür üstelik gebelik de geçirdim ama kimyasalmış, bunun tiroidle alakası yok artık değerlerin çok iyi dedi dr um. Tsh 2.5Ne yaptınız sonuçlarınızı çıktı mi
Geçmiş olsun bir daha gelmesin inşallah benimkide normale dönmüştür bende 17 sinde yaptırıcam tahlili.Evet bu ay bütün değerlerim normale döndü çok şükür üstelik gebelik de geçirdim ama kimyasalmış, bunun tiroidle alakası yok artık değerlerin çok iyi dedi dr um. Tsh 2.5
T3 ve t4 de tam istenilen düşüklükte devam ediyor .. tedaviyi kesmeyelim gebelik düşündüğüm için ilacı değiştik. Günde 1 kez iatediğin saat al dedi. Gebelik oluşana kadar oluştuktan doğuma kadar da her ay baktırıcam ilaç içicekmişim yğkselmesin diye
Geçmiş olsun bir daha gelmesin inşallah benimkide normale dönmüştür bende 17 sinde yaptırıcam tahlili.
Evet bu ay bütün değerlerim normale döndü çok şükür üstelik gebelik de geçirdim ama kimyasalmış, bunun tiroidle alakası yok artık değerlerin çok iyi dedi dr um. Tsh 2.5
T3 ve t4 de tam istenilen düşüklükte devam ediyor .. tedaviyi kesmeyelim gebelik düşündüğüm için ilacı değiştik. Günde 1 kez iatediğin saat al dedi. Gebelik oluşana kadar oluştuktan doğuma kadar da her ay baktırıcam ilaç içicekmişim yğkselmesin diye
Öncelikle geçmiş olsun şuan benimde değerlerim sizi gibi acaba doktorunuz nasıl bir tedavi uyguladı şuan değerleriniz nasıl?merhaba benim tsh 0,0000 çıktı t3 değer 30 t4 değer 6,35 banada thyromazol verdi dr 3 öğün ama emziriyorum dedim dra emzirmeye etki etmez dedi reçetesindede emzirenler içemez yazıyor napacam anlamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?