• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trump kadınları kızdırmaya devam ediyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
ABD başkanlık seçiminde Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı olmak için yarışan emlak milyarderi Donald Trump, Demokrat Parti’nin adayı Hillary Clinton’un seçim yarışında ‘kadın kartını’ oynadığını söylemesi üzerine bir kez daha eleştirilerin hedefi oldu.
Sitene Ekle
trump-kadinlari-kizdirmaya-devam-ediyor-6951924.Jpeg

Trump, “Açıkçası, eğer Hillary Clinton erkek olsaydı, yüzde 5 oy bile alamazdı. Güzel olan şey, kadınların onu sevmemesi” dedi. Trump’ın açıklamalarının ardından konuşan Clinton, “Kadınların sağlık hizmetleri, ücretli doğum izni ve eşit ücret alması için savaşmak kadın kartını oynamaksa, o zaman beni dahil edin” dedi.

Konuşması esnasında Trump’ın arkasında bulunan New Jersey eyaleti valisi Chris Christie’nin eşi Mary Pat Christie’nin, belirgin bir şekilde suratını ekşitmesi, sosyal medyada en çok paylaşılan videolar arasında yer aldı.Twitter’da en çok konuşulan konulardan biri haline gelen ‘kadın kartı’ tartışması hakkında kısa sürede 45 binden fazla tweet atıldı. Trump’ın geçmişte de kadınlara yönelik hakarete varan sözleri tepki toplamıştı. Kürtaj olan kadınların ‘bir şekilde’ cezalandırılmaları gerektiğini söyleyen Trump, kadınlar için ‘şişman, domuz, pasaklı’ gibi ifadeler kullanmıştı.
http://www.milliyet.com.tr/trump-kadinlari-kizdirmaya-devam/dunya/detay/2235860/default.htm

bu ırkçı kadın düşmanı ali ağaoğlumsu adama oy veren amerikalı kadınların aklına şaşıyorum:işsiz:

işin kötüsü bariyer dibinden atağa kalktı, başkan olur mu olur:skandal:

Öff adam resmen kendini bitiriyor. Önce müslümanlarla uğraştı, sonra kendi ırkının kadınlarına geldi sıra herhalde.
Orası ABD, kızdır sen kadınları kızdır.

Öff adam resmen kendini bitiriyor. Önce müslümanlarla uğraştı, sonra kendi ırkının kadınlarına geldi sıra herhalde.
Orası ABD, kızdır sen kadınları kızdır.

Ah keşke kendini bitirse. Ben de böyle düşünüyordum ama sürekli şu eyalette önde bu eyalette önde diye haberler oluyor. Hoş onların seçim sistemini zerre de anlamış değilim ya neyse.

Son dönemde bu siyaset pirim yapıyor bir tarafı aşağıla diğer tarafın oyunu kap
İşede yarımıyor değil

bu ırkçı kadın düşmanı ali ağaoğlumsu adama oy veren amerikalı kadınların aklına şaşıyorum:işsiz:

işin kötüsü bariyer dibinden atağa kalktı, başkan olur mu olur:skandal:
Hillary alır başkanlığı, öngörümde iddialıyım, aylardır istikrarla Hillary başkan olur diyorum:-) Trump için Başkan olursa 11 Eylül yeniden yaşanır yorumu yapılıyormuş ABD'de.
Bu da olumsuz etkiler emlak kralını.

Bu açıklamanın Amerikan toplumu göz önüne alındığında trump'a pek oy kayettireceğini zannetmiyorum.
Siyahi, sosyalist ve iyi yürekli lider (!) obama bile beyaz saray'da aynı işi yapan kadınlara erkeklere oranla %12 daha düşük maaş vermektedir. Her yere demokrasi götüren Amerika'nın eşitlik anlayışı budur zaten.
Ek olarak, bir Amerikalı olsam kesinlikle oyumu Clinton'a vereceğime Trump'a verirdim.
Ama sonuçta bence de Clinton kazanacK.

Back
X