"true cover" kocaman bi "yalan".....

ozicelcius

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2007
998
11
her yerde defalarca söyledim,anlattım, hiç vazgecmeden yine söyleyecegim:enbuyukkk:...dügünüm için true cover aldım ve aynı gün iade ettim...hayatımda bu kadar igrenç bi ürün görmedim...resmen çamur gibi koyu kıvamda,asla kapatıcı özelligi olmayan tam tersi,bütün istenmeyen detayları ortaya cıkaran igrenc bi ürün.....sakın almayın derimmmmm......:eek:klava:

ozicelcius'a tamamen katılıyorum. o kadar para verip aldım, siparişi verdim, ertesi gün elimdeydi, kullanmamla hayal kırıklığı yaşamam bir oldu. 30 gün iade süresi var dediler, geri vermeyi düşünüyorum. İğrenç bir ürün piyasada bulabileceğiniz herhangi bir fondotönden farkı yok hatta çok daha kötü. kapatıcılık diye birşey yok, ben çillerim için almıştım, hiç bir etkisini göremedim, bir de dövmeleri kapatıyormuş da muhteşemmiş de rengarenk boyanmış dövme nasıl kapanır o çamur gibi zırıltıyla bilmiyorum. Sakın skın sakın almayın böyle şeylere umut bağlamayın. Geri vericem ben de ama paramı alabilir miyim acaba, alsam da ne kadar sonra bilginiz var mı? Merak ediyorum bu reklamları nasıl yapabiliyorlar çok güzel bir ürünmüş gibi... Sahtekarlık insanların karakteri olmuş.. başka birşey demiyorum..

kardeşimin vitiligo lekelerini kapatmak için kullandığı bir ürün var. eczanelerde satılıyor. şu an markasını hatırlamıyorum ama öğrenince sizleri bilgilendirebilirim. kendisi çok memnun. hem ayak hem yüz için olandan kullanıyor.

Siz konuyu açalı bir ay olmuş, şu an ne durumdasınız bilmiyorum ama benim truecover ile ilgili buldugum tüketici şikayetleri bunlar :

HOMEDROM Paramı İade Etmiyor sepelture [26 Eylül 2008, 09:00]
Homedrom'un internet sitesinden ben de Truecover ürününü aldım fakat reklamda gibi olmadığını görünce hemen iade ettim. 3 ay oldu, paramı iade etmiyorlar. Sanırım etmeyecekler.

BATI GIDA'dan Ne Ürün Var Ne de Para İadesi! neselii [17 Temmuz 2008, 09:00]
Yaklaşık 2 ay önce Batı Gıda'dan Truecover adlı bir sözde kapatıcı aldım. Siparişi verirken çok ilgililerdi, hatta siz kapatın biz arayalım dediler. Fakat ürün onların dedikleri gibi çıkmayınca iade hakkımı kullanmak istedim ve onların dedikleri gibi ürünü iade ettim.

Aradan 1 buçuk ay geçti hala ses seda yok. Müşteri hizmetlerini arıyorum beni bir yere bağlıyorlar ama her zaman nedense açan yok. Ama bu arada ücret sürekli kredi kartımdan kesiliyor. Yani anlayacağınız ne ürün var ne de para.

En son olarak tüketici haklarına şikayet edeceğim. Siz de sesiz kalmayın, hep birlikte bir şeyler yapmalıyız.

BATI GIDA Tarafından İade Edilmeyen Bedel! ASTRA10 [31 Temmuz 2008, 10:39]
Mayıs 2008'de anneme Truecover ürünü aldım ve iade ettim. Ancak hala geri ödeme yapmadılar. Son 5 gün içerisinde ödemezlerse mahkemeye başvuracağım.

merhaba Arkadaşlar,

HOMEDROM dan true cover (ve ya herhangibir ürün aldıysanız kötü de olsa sakın iade etmeyin!!!!en azından elinizde ürün olur!!!!!!!

ben 4 ay önce true cover aldım bacaklarımdaki çilleri kapatabilmek için. ancak normal bir fondöten kadar bilew kapatamadı!!!!!!!!!!!oysaki reklamlarda kalıcı dövmeyi bile kapatıyordu!!

bende nasıl olsa para iadesi var diye hemen talimatta yazılı olduğu gibi kargo ile iade ettim. 30 gün içinde iade edecekti ancak 4 AY oldu!!!!!!!

sakın homedromdan alışveriş yapmayın,
yaptıysanız bile iade etmeyin, paranız asla geri gelmiyor...

sevgiyle kalın

arkadaşlar homedromdan hayatta paranızı geri iade alamazsınız bende oradan ürün aldın ve 2 gün sonra iade ettim aradan tam 1 sene geçti ben bu arada hergün telefon açtım yetkililerle görüştüm tüketici haklarına bildirdim ama nafile en sonunda bunda 2 ay önce telefona çıkan kızla bayağı tartıştım vede kız bana tamam aynı fiyata başka birşey seçin dedi tamam dedim birşeyler seçtim onun gelmeside bir ayı buldu veeeee bana benim istediğim şey gelmedi benim hiçbirşekilde kullanmayacağım şeyler geldi telefon açtım bildirdim telefona çıkan kız tamam iade edin istediğini yollayalım dedi tabiiki yollamadım çünkü yine bekleyecektim bende iade etmedim bana yolladıklarınıda tanıdıklara verdim en azından paramı kurtardım vede birinine hediye olarak verdim
yani sakın oraya güvenmeyin

size tavsiyem paranızı almak için ilinizin tüketici hakem heyetine gitmeniz onlar zaten sizi yönlendirir ve umarım paranızı alırsınız ..

kardeşimin vitiligo lekelerini kapatmak için kullandığı bir ürün var. eczanelerde satılıyor. şu an markasını hatırlamıyorum ama öğrenince sizleri bilgilendirebilirim. kendisi çok memnun. hem ayak hem yüz için olandan kullanıyor.

merhaba EMEZ.. benimde lekelerle başım belada daha önce biçok kapatıcı kullandım son olarak true cover kullandım ancak bi işe yaramadı. kardeşinizin kullandığı ürün sanırım medikal bi ürün acaba bana bu ürünün adını yazabilirmisiniz. şimdiden teşekkürler..

canım iyiki bunu yazmışsın bende almayı düşünüyodum özel günlerde düğünlerde falan sürerim diye bak iyiki yazdın almam daha hayatta:nazar:kaydirigubbakcemile5

merhaba EMEZ.. benimde lekelerle başım belada daha önce biçok kapatıcı kullandım son olarak true cover kullandım ancak bi işe yaramadı. kardeşinizin kullandığı ürün sanırım medikal bi ürün acaba bana bu ürünün adını yazabilirmisiniz. şimdiden teşekkürler..

coverderm canım . daha önce cevap verdim mi bilmiyorum ama. :nazar:
yüz için olanı ayrı , vücut için olanı ayrı

size tavsiyem paranızı almak için ilinizin tüketici hakem heyetine gitmeniz onlar zaten sizi yönlendirir ve umarım paranızı alırsınız ..

Biz ne konuda haksızlığa uğradıysak tüketici hakem heyeti çözdü.Dava bile açıyolar.alkisalkisalkis

arkadaslar ben 2 gün once true cover kapatıcı kremını getıttırdım tam bır hayal kırıklıgı cok sınırlendım:eek:klava: ya o kadar iğrenc bı urun olabılırmı ya cok buyuk bı yalan anneme aldım ama lekelerı kapatacagına daha belırgın yaptı ve gercekten camur gıbı bısey elbıseye bulasmıyomus o da yalan elımı suruyorum elıme cıkıyo sudada tam bı rezalet sozde cıkmıyo. ya surunce gercekten berbat bı goruntu yarattı. ben musterı hızmetlerını arcam lutfen sızde katılın ben paramı gerı almak ıstıyorum el bırlıgıyle bunu yapabılırız lutfen arayın sızde sıkayetınız varsa ıletına.s.

iyi günler arkadaşlar benimde uzun yıllardır çil problemim var ama geçen ay internetten bulduğum bir eczaneden çil kremi aldım adam kendi üretiyormuş bu kremi ve 1 şişe de baya bir etki gördüm çillerim gözle görülür şekilde azalmaya başladı ve kullanmayada devam ediyorum almak isteyen varsa eczanenin ismini verebilirim ilacın ücreti 30 tl bankaya hesap no su ile para yatırılıyor 2 gün içerisindede kargoyla geliyor ... Ben bu kremden çok memnun kaldım eğer benimki çil problemi olan arkadaşlar varsa bu ilacı kaçırmasın derim... iyi günler... :)

arkadaslar bende dugunum ıcın bakınıyordum az once ture cover urunune kararsız kaldım acıkcası vucudumda gunes lekelrı var ve sırtı acık gelınlık gıyınmeyı dusunuyorum ...lekelrımı kapatabılmem ıcın onerebılecegınız bır urun varmı..

iyi günler arkadaşlar benimde uzun yıllardır çil problemim var ama geçen ay internetten bulduğum bir eczaneden çil kremi aldım adam kendi üretiyormuş bu kremi ve 1 şişe de baya bir etki gördüm çillerim gözle görülür şekilde azalmaya başladı ve kullanmayada devam ediyorum almak isteyen varsa eczanenin ismini verebilirim ilacın ücreti 30 tl bankaya hesap no su ile para yatırılıyor 2 gün içerisindede kargoyla geliyor ... Ben bu kremden çok memnun kaldım eğer benimki çil problemi olan arkadaşlar varsa bu ilacı kaçırmasın derim... iyi günler... :)

tuana merhaba.şuan çillerin ne durumda tamamen geçtiler mi?geçtiyse yeniden çillenme durumun oldu mu?hala kullanıyor musun ilacı?bu kadar soru soruyorm çünkü ne zaman çillerm için bi ilaçtan umutlansam sonuç hep hayal kırıklığı,ya etki etmiyor ya da geçici olarak azalıyor sonra daha da fazlalaşıyor.

kızlarrr bende kapatıcı arıyordum nette true coveri gördüm tam almaya karar verdim ki sizlerin yorumlarını gördüm ve üzüldüm açıksası ,çünkü çok umutlanmıştım :KK43: etkili bi kapatıcı kullanan var mı önerbilirse çok sevinirim...aksi halde artık lazer epilasyona baş vurmayı düşünüyorum....

Slm kızlar kesinlikle almayın bu ürünü arkadaşın paylaşımı doğru çünkü şikayet dilekçesini gönderen '' Anneme aldım paramızı iade etmiyolar'' diye yazan benim kız kardeşim kesinlikle almayın ve inanmayın diyorum..

selam bahsettiğiniz sürede olan ürünü birebir biliyorum. ufak beyaz kutu şeklinde ve sahte olan kesinlikle kapatmıyor. geçen ay arkadaşım aldı düğününde kullanacak ve denedik. kolundaki dövmeyi kapatıyor ve belli olmuyor bile. uzun ince bir şişe basmalı. içi görünüyor faturalı olarak gönderdiler ürünü ve gayet başarılı.Böyle kozmetik ürünlerde ucuz olan veya faturasız olan ürünleri almayın arkadaşlar. fatura olduğu zaman her zaman itiraz hakkınız olur ve hakem heyeti ile de işlem yapabilirsiniz. internetten alışveriş artık çok yaygınlaştı ve deli gibi denetleniyor tüm firmalar iade almayan veya ücret iadesi yapmayan firmaların vay haline. mesafeli satış sözleşmesi denen unsuru kesinlikle hatırlatın satısıya ..sevgilerimle..:)

şeker bayramında evde oturup tv kanallarını gezerken reklamını gördüm aradım geri döndüler sipariş ettim bayram sonrası salı günü ürün geldi ürün hiç bi işe yaramıyor kolumda ufak bi ben var onda denedim kapatmıyo çok dandik bi fondöten alsanız kapatır
hemen fatura üzerindeki numarayı aradım cvp veren yok günlerce aradım bu kadar şerefsizlik olurmu ve bu ürün için 135.00 tl karttan çekim yaptırdım

allah belalarını versin çoluğundan çocuğundan ailesinden çıkartsın bin kat fazlasını şerefsizler

Son düzenleme:
X