• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

#trthabering nasıl TT oldu? TRT o tweet'i sildi

nicksiz

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
1.855
1.640
373
Diğer
TRT Haber'in ekmek fiyatlarının artmasıyla ilgili haberi duyururken attığı bir tweet bugün sosyal medyada #trthabering akımını başlattı.Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı'nın açıklamalarına yer verdiği haberinde, "Ekmeğe zam yapılmadı ancak fiyatlar arttı" başlığı kullanıldı.
569bef8718c773228cb7b7b6

Bu ifade sosyal medyada alay konusu oldu ve "TRT Haber gibi tweet atma" akımıyla esprili örnekler paylaşıldı. TRT Haber kısa süre sonra bu tweet'i sildi.

http://www.hurriyet.com.tr/-trthabering-nasil-tt-oldu-trt-o-tweeti-sildi-40041716

Şunu mu demek istediler acaba ?

Ekmeğin gramajı arttı , bu da fiyata yansıdı:KK64:

Trt izleyicisi de " iste bu bak ekmege zam mam yok sadece fiyatini arttirmislar; helal olsun yaa." dedigini duyar gibiyim :D

Şunu mu demek istediler acaba ?

Ekmeğin gramajı arttı , bu da fiyata yansıdı:KK64:

Son derece alakasız bence Ausencia.

Yani eskiden TRT spikerleri olsun, programları olsun Türkçeyi en mükemmel konuşabilen kanal çalışanları olarak bilinirdi. İmajın nerelerde olduğu ortada sanırım.

Trt izleyicisi de " iste bu bak ekmege zam mam yok sadece fiyatini arttirmislar; helal olsun yaa." dedigini duyar gibiyim :KK70:

Ama oyle deme chelzy onemli olan asgari ucreti 1300tl yapmalari.. ekmek 1 lirayi gecmis, etin kilosu 50 tl olmus, aldigimiz nefese bile zam gelmis onemli degil.. onemli olan asgari ucreti arttirmalari.. hayir dua ediyorum daha arttirmasalar bari asgari ucreti aksi halde ekmegi 25 liradan falan alacagiz..

Ama kizmiyorum artik.. insallah yuzde bin zam gelir her seye..

Ama oyle deme chelzy onemli olan asgari ucreti 1300tl yapmalari.. ekmek 1 lirayi gecmis, etin kilosu 50 tl olmus, aldigimiz nefese bile zam gelmis onemli degil.. onemli olan asgari ucreti arttirmalari.. hayir dua ediyorum daha arttirmasalar bari asgari ucreti aksi halde ekmegi 25 liradan falan alacagiz..

Ama kizmiyorum artik.. insallah yuzde bin zam gelir her seye..

Kendim,ailem,sokakta beslediklerim ve ihtiyacli gordugum kisilere yardim etmek disinda hic kimsenin maddi durumu,maddi sıkışıklıgı umrumda degil ofis.Aynen.Ne olursa olsun.Ben aldigim paraya bakarim.Ben ve sevdiklerim gecinebiliyoruz ya o kafii.Gerci yardim ediyorsam ihtiyacli birine kendimle celisiyorum ama gereginden fazla merhametin sonucu o da.Elimde olan bisey degil.

Ekmek fiyatları güncellendi deselerdi ya,:KK59: 1-2 sene önce maliye bakanı zam değil güncelleme diyordu zamlara,
Bütün tuhaflıklara milletçenek fena alıştık:KK69:

Back