• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRT'den 'tarafsızlık rekoru': 1 ayda toplam 37 konuk aldı, 37'si de AKP'den

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
TRT'den 'tarafsızlık rekoru': 1 ayda toplam 37 konuk aldı, 37'si de AKP'den

30.10.2015 12:35
trt-den-tarafsizlik-rekoru-1-ayda-toplam-37-konuk-aldi-37-si-de-akp-den-84408-5.jpg

RTÜK üyesi Ersin Öngel TRT'nin son 1 aydaki konuk profilini açıkladı.

Ersin Öngel'in açıkladığı bilgilere göre TRT son bir ayda siyasi partilerden toplam 37 konuk aldı. 37 konuğun 37'si de AKP'li. CHP, HDP ve MHP'den ise konuk alınmadı.

Öngel daha önce de TRT'nin 25 günlük canlı yayınında partilere ayrılan süreyi yayınlamış, Erdoğan'a 29 saat, AKP'ye 30 saat, CHP'ye 5 saat, MHP'ye 1 saat 10 dakika, HDP'ye ise 18 dakika ayrıldığı ortaya çıkmıştı.
http://www.birgun.net/haber-detay/t...lam-37-konuk-aldi-37-si-de-akp-den-93828.html

:KK70::KK70::KK70:
Yalnız tv sektörü bitti hakikaten, hangi kanalı açarsan aç ya evlilik programları, ya hangi tarafa yakınsa o tarafın haberleri oluyor, bir belgesel kanalı yok, eğitim, Kültür-Sanat kanalı yok, diziler desen birbirinin benzeri:KK12:
Gece 1 saat tv izleyeyim diyorum hiçbirşey bulamıyorum bizim kanallarda.

Geçenlerde Ergün Diler Bekir Hazar'la yaptığı bir programda Medya kimin elindeyse algıyı o yönetir, medya zihinleri kontrol etme aracıdır demişti, programı bilenler geçen C.tesi yayınlanan bölümü seyretsin, kaynağım o program.

Ama bilerek ama bilmeyerek bir gerçeği kabul ettiği için kendisini tebrik ederim:KK14:

Trt belgesel kanalı var ya. :KK57:
TRT belgesel. Baktım yayın akışına, içinde Özgün olan kaç program var? Yabancı belgesel kanallarından alınıp uyarlanmış çoğu, içinde fizik yok, uzay yok, bilimdeki gelişmeler yok.

Back