TRT Tarafından Beğenilmeyen Diğer Eurovision Şarkısı

sanslihayatim

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
3.340
130
688
Hadise'nin Eurovision için hazırladığı ancak TRT tarafından beğenilmeyen diğer şarkısı "Double Life" Hadise'nin bu hafta çıkan yeni albümü "Fast Life"da yayınlandı."Double Life" müziğinde türk ezgileri, sözleri ise ingilizce olan R&B tarzda hereketli bir Hadise şarkısı.Albümünün ilk klibini bu şarkıya çekeceğini düşünüyoruz.Ayrıca albümde "Düm Tek Tek"in yeni bir remix versiyonuda mevcut.

Kizlar bu sarki cok daha güzel düm tek tek'ten:mymeka:
Ben az önce kesfettim ve su an 5. dinleyisim, sürekli dinliyorum..
Nasil bu sarkiyi begenmezler ya, bu sarki daha iyi gelirdi eminim..Çok üzgünüm çoook

iste link
http://www.youtube.com/watch?v=8SpIaKhVNDk

Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
ben dinledim..link çalışıyor..
ahhhh bide anlasam şarkıyı yorum yapacam ama yabancı olunca iyi veya kötü diyemeyecem....

ben baska bi yerden buldum dinledim hadise double life yazınca cıktı ben şarkıda sözden cok müziğe bakıyorum şahsen cunku eurovisiondada muzik daha önemli ben bu şarkıyı pek eurovision tarzında görmedim tamam güzel ama sadece bi albüme konulcak sıradan bi yabancı şarkı gibi geldi herkesin fikrine saygı duyarım elbette ama düm tek tek daha hoştu bence

hadisenin.o sesle dereceye bile girmesi bi mukafat olmali,
o ne soylerse soylesin,bes para etmez,o sesle:1closedeyes:

ben sarkiyi cok begendim bence buda cok güzelmiskaydirigubbakcemile2
bence yarismada biraz politik davraniyorlar sarki nekadar güzel olursa olsun kazanacak ülke önceden belirleniyor gibi benim görüsüm:sm_confused:

ben sarkiyi cok begendim bence buda cok güzelmiskaydirigubbakcemile2
bence yarismada biraz politik davraniyorlar sarki nekadar güzel olursa olsun kazanacak ülke önceden belirleniyor gibi benim görüsüm:sm_confused:

.şarkı değil ülkeler yarışıyor.hadise süperdi şarkı harikaydı.birincilik hakkımızdı.bu yarışmayı fazla ciddiye almadan bıraksınlar isimsiz insanlar yarışşın.sonuç ta adil değil nasıl olsa.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

youtube yasaklı olduğu için giremiyoruz..
başka bir sitede videosu varsa onu ekleyebilirsiniz izleyemeyenler için..

Son düzenleme:
Back
X