• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRT muhabirini ısıran 110 yaşındaki nine sosyal medyada olay oldu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
TRT muhabirini ısıran 110 yaşındaki nine sosyal medyada olay oldu
Alemmiye Hammude isimli Filistinli ninenin, TRT muhabiriyle röportajı sırasında bir anda muhabiri ısırması sosyal medya gündemine oturdu
Sitene Ekle

Filistin'de program yapan TRT Türk muhabirinin 110 yaşındaki Alemmiye Hammude isimli nine ile konuştuğu sırada, yaşlı kadının muhabirin kolunu ısırmaya çalışması dikkat çekti.

TRT Türk’de gezi programı yapan ekip Filistin’e gitti. TRT muhabiri Osmanlı döneminde doğduğunu ve 100 yaşını aştığını söylediği Alemmiye Hammude Mine ile konuşmaya çalıştı. Muhabir yaşlı kadına Osmanlı döneminden söz ederken, Alemmiye Nine ise muhabirin kolunu ve elini ısırmaya çalışması dikkat çekti. TRT muhabiri ise bu sırada Hammude ninenin kendilerini öpücüklere boğduğunu söyledi.

http://www.milliyet.com.tr/trt-muhabirini-isiran-110-gundem-2240643/

Şu Osmanlı'ya güzelleme muhabbetine de hastayım ha :110:

Videoya baktimda.
Abartmasinlar ya, ne isirmasi.
O kadin isirsa ne yazar, disleri yokki zati.

Ama yok ya isirmiyor zaten.
Benim babaannemi kan aldirmaya goturdugumuzde yabanci calisanlarin dilinden anlmadigi icin bacagini sivazliyor mesela, bu teskkur etmek.
hop hnim teyze elin napiyor bacagimda diyede bilirler. Ama kibarlar yinede gulumsuyorlar. Yasliliktan tum bunlar. Hatta " nasilsin teyze' diye turkce konusan calisani bile algilayamiyor. Bana bakiyor "turk degil dimi buda?' diyor.

Bana hiç sempatik gelmedi açıkcası.
Yani tanımadığım bir insanın beni sevgi göstergesi olarak ıssırması son derece itici.Hiç de hijyenik değil.
Şahsen ben çok rahatsız olurdum.

Sosyal medyayı da yıkan bu röportajdan 4 gün sonra Alemmiye ninenin öldüğü öğrenildi.

Bu programın sıkı takipçisiyim, çok güzeldir. Diğer gezi programlarından farklı bir havası var. Dünyada sadece Avrupa şehirleri ya da Ekvator sahilleri olmadığını anlıyor insan... Teyze de zaten röportajdan bikaç gün sonra ölmüş, Allah rahmet eylesin :KK43:

Sosyal medyanın gücü tartışılmaz malesef öyle.haber okurken dikkatimi çekti öldüğü ninenin bu konuda açılmış olduğu için haber veriyim dedim.
Bu ülkede gündemi cumhurbaşkanı belirler muhalefeti sosyal medya:super:

Back