Sitede böyle bir rütbe istiyorum müdürüm doğum koçu falan olabilirBitkisel kür başdanışmanı nedir
Sitede böyle bir rütbe istiyorum müdürüm doğum koçu falan olabilir
Hadi bizim faturalardan kesilen TRT payından geçtik artık, ödüyoruz paşa paşa, vergiler mergiler öde öde bitmiyor da ama heryer başdanışman oldu, eskiden de bu kadar çok başdanışman var mıydıBende onda takıldım müdürüm
Hahaha sen mi senden tonton kaynana olur ancak çeyiz müdürü yapalım seni ablaBende en eli sopalı kaynana müdürü olmak istiyorum
Sitede böyle bir rütbe istiyorum müdürüm doğum koçu falan olabilir
Başdanışmanlığın yanında müdürlüğün forsu kalmadı.Bende en eli sopalı kaynana müdürü olmak istiyorum
Hadi bizim faturalardan kesilen TRT payından geçtik artık, ödüyoruz paşa paşa, vergiler mergiler öde öde bitmiyor da ama heryer başdanışman oldu, eskiden de bu kadar çok başdanışman var mıydı
Bitkisel kür danışmanı
Hahaha sen mi senden tonton kaynana olur ancak çeyiz müdürü yapalım seni abla
Başdanışmanlığın yanında müdürlüğün forsu kalmadı.
MazlumuGetirinBana doğum koçu başdanışmanısın artık, Hanım sende eli sopalı kaynanalar başdanışmanısın.
Hayırlı uğurlu olsun, bizde TRT yok, sizi KK TV'de çıkartırız.
Sağolun başkanım sizlere layık olmaya çalışacağım. Görevimi hakkıyla yerine getireceğim. Canlı yayın saat kaçta bir adet asistan, bir menajer, bir şoför, bir kuaför, bir de en önemlisi çocuk bakıcısı istiyorumBaşdanışmanlığın yanında müdürlüğün forsu kalmadı.
MazlumuGetirinBana doğum koçu başdanışmanısın artık, Hanım sende eli sopalı kaynanalar başdanışmanısın.
Hayırlı uğurlu olsun, bizde TRT yok, sizi KK TV'de çıkartırız.
Bitkisel kür başdanışmanı nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?